The benefits of shopping on Black Friday

No ho podem negar: les rebaixes són un estrès. Però alhora ens en podem beneficiar. Ara que s’acosta el Black Friday, des d’11Onze t’expliquem per què aquests descomptes tenen més virtuts que defectes.

 

El Black Friday està en auge, com tantes altres dates que s’han anat fent un forat en el calendari comercial. Quan és el Black Friday? Tot i que comença el 25 de novembre, ara ja no es limita només a un dia: s’allarga tota la setmana i finalitza el 28 de novembre amb el Cyber Monday. Els beneficis econòmics per a les botigues són més que evidents: el 2018 cada persona va gastar una mitjana de 250 euros i el 2019 la venda en línia va facturar prop d’1,5 bilions d’euros.

Durant aquestes rebaixes prenadalenques, les marques aprofiten els descomptes per fidelitzar els clients, per atraure compradors nous i per alliberar estoc de productes. El Black Friday pot ser una bona oportunitat per començar a fer servir la targeta d’11Onze. Això sí, amb moderació i responsabilitat, i sense caure en l’anomenada oniomania o compra compulsiva.

 • L’e-commerce evita les cues als comerços. El fet que el Black Friday fomenti amb força les compres virtuals, permet al consumidor evitar les cues a les botigues, triar el producte que més li convé amb paciència i comparar sense presses entre les diverses ofertes, però també entre diferents botigues. Les compres virtuals són cada vegada més habituals i, ara, amb les targetes virtuals el client pot tenir la seguretat que tota la transacció està ben protegida. 
 • Pots avançar les compres de Nadal. Una de les coses per les quals el Black Friday s’ha convertit en una data imprescindible pels consumidors és que permet comprar per avançat tots els regals de Nadal. I a més, amb descomptes. Així mateix, enguany, la crisi energètica i de transports que s’ha anat coent aquest octubre pot dificultar que les compres virtuals arribin a temps i, per això, a 11Onze recomanem que es faci servir el Black Friday com a eina de previsió.
 • Els descomptes estalvien diners. A més, el Black Friday pot ser una bona manera d’estalviar en productes que veritablement necessitem. Durant aquests dies, hi ha rebaixes de fins al 70% en productes seleccionats, hi ha ofertes amb paquets especials, compres de 2×1, ofertes que s’activen per un dia i amb compte enrere i, fins i tot, cupons. A més, moltes marques opten per les devolucions gratuïtes.

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Tecnologia

Targetes virtuals per a compres virtuals

3 min read

L’auge de l’e-commerce ha creat nous hàbits de consum

11Onze

Obrir una targeta 11Onze és molt fàcil!

1 min read

Tenir una targeta 11Onze, física o digital, és ben senzill.

11Onze

Has instal·lat El Canut. I ara què?

1 min read

T’has descarregat la nostra super app i ara et toca introduirEquip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Ho tindré en compte.
  Sslut

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Les ofertes i la responsabilitat poden ajudar a fer un bon estalvi.

 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Ho tindré present les recomanacions

 5. Anonymous says:

  El que està clar es que els diners es tenen que moure !!! Per que si no ho fem o tenim fotut .Tot te efecta dominó .

Leave a Reply

App Store Google Play