Targetes virtuals per a compres virtuals

L’auge de l’e-commerce ha creat nous hàbits de consum, però també ha posat en evidència el risc de fer compres a Internet amb mètodes de pagament tradicionals. Les targetes virtuals neixen de la necessitat de fer compres en línia més segures, i a 11Onze ja tenim la nostra llesta, a punt per a les compres del Black Friday.

 

La principal característica és el format de la targeta, on no trobem ni banda magnètica ni xip. El format i disseny de les targetes virtuals varia entre entitats, però normalment només existeixen de forma virtual i, per tant, només s’accedeix a les dades de la targeta des de la plataforma bancària o la cartera digital. 

 

Protegir el nostre compte

Les targetes virtuals, lluny de pensar que deixaran el nostre compte al descobert, fan justament el contrari: aporten més protecció que les targetes convencionals

La targeta virtual d’11Onze, amb un preu únic de dos euros,  ens permet posar un límit de pagament diari. Una targeta que no té accés directe al compte i que es pot activar i desactivar quan el client ho desitgi; per tant, la protecció està assegurada. 

 

Compres virtuals, targeta física?

Cada vegada són més populars les compres digitals. Botigues en línia, plataformes de vídeo com Netflix o Filmin, o altres subscripcions com Spotify s’han popularitzat de manera que és habitual tenir guardada una targeta per aquests serveis. Per seguretat i per control de despesa, és recomanable tenir una targeta específica per aquestes subscripcions i que no tingui accés il·limitat al compte. Per això, la targeta virtual pot ser molt útil de cara al Black Friday del 25 de novembre i el Cyber Monday del dia 28. Són dates en què s’augmenten les compres en línia i en què, per tant, introduïm les dades de la nostra targeta en diversos comerços.

Com obtenir la targeta virtual d’11Onze

Si encara no ho has fet, has de descarregar El Canut, la super app d’11Onze que ve a revolucionar la banca tradicional, un moneder de moneders de nova generació.

Una vegada enregistrat pots demanar una targeta física, així com una targeta virtual que s’activarà automàticament i ja podràs utilitzar per fer compres en línia.

El repte dels pròxims anys serà apropar aquest mètode de protecció i agilitat que aporten les targetes virtuals en els pagaments de la resta d’àrees com ara el comerç físic o la retirada d’efectiu.

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Tecnologia

Targetes virtuals per a compres segures

4min lectura

Les targetes virtuals són el principal mètode de pagament

11Onze

De la targeta física a la virtual

3min lectura

Als anys 50 del segle XX es van crear les targetes de crèdit i

11Onze

Les mil i una funcions d’El Canut

2min lectura

Obrir comptes amb IBAN europeus, diversificar elsEquip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Ja tinc la targa!😁

 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Ja la tinc i amb ganes de provar-la✊🏼✊🏼

 4. Jesus Manuel Nuňez TizadoJesus Manuel Nuňez Tizado says:
  Jesus Manuel

  En tinc ganes de tenir-la i poder fer-la servir.🤭

 5. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Fins que en va sortir la informació a la Plaça no sabia que existia aquest tipus de targeta. Ja la tinc. Veurem com va

  • Jennifer Roca Civit says:

   Moltes gràcies, Mercè. D’això es tracta, d’aprendre dels continguts que tenim a la Plaça dia rere dia, i de treure’n profit. Que tinguis molt bona nit, Mercè.

   Fa 3 anys
 6. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  Molt bona opció per controlar el que ens fan i el que fem amb les nostres despeses. Fa temps que faig ús de virtuals. Acostumem-nos. Gràcies.

 7. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Jo ja m’he fet tant amb la virtual com la física i ja he activat la virtual en el meu compte PayPal

 8. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Aviam si jo entès bé, puc carregar spotify ,netflix i altres subscripcions?i un altra cosa cal activar-la tb com la física?

 9. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Bon article. Esperant que es vagi ampliant les funcions de la targeta i del Canut

 10. Ricard Calvo VilanovaRicard Calvo Vilanova says:
  Ricard

  Molt ben definit

 11. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 12. Jordi

  Hola.com puc treure diners amb la virtual

  • Elisabet Porqueras Garcia says:

   Jordi, de moment la targeta virtual serveix per fer compres per internet, si ens segueixes per La Plaça, seràs dels primers a saber quan serà efectiva aquesta funció. Gràcies pel comentari

   Fa 3 anys
 13. Anònim says:

  Es perfecte aquet tipus de targeta per a la qie seguretat es refereix . Ja ting ganes de que la pugui adquirir , per que enraca està donan problemes per poder-la demanar 🤦‍♀️

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Si us plau, Manel, contacta amb nosaltres al xat, o el telèfon 93 003 49 74, o bé, a l’email [email protected], que estarem encantats d’ajudar-te en allò que necessitis.

   Fa 3 anys
 14. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play