11Onze_Hero_Header_Help_Centre

FAQs

Recollim per a tu les preguntes que ens ha fet arribar molta gent. Un honor poder respondre a les preguntes més freqüents.

Sobre 11Onze

Som una fintech catalana, feta per persones corrents i adreçada a les persones i empreses dels Països Catalans.

Podem operar com una entitat financera. Som una fintech nascuda al bell mig de Catalunya i comptarem amb llicència europea per poder operar a Catalunya i a tot el món.

Es pot ser inversor. Envia’ns el teu requeriment a la nostra bústia [email protected] i et facilitarem les condicions per ser inversor. Qualsevol persona podrà invertir en 11Onze per una quantitat molt accessible. Invertir en 11Onze és invertir en la comunitat catalana.

Tots els productes que tenim anunciats a la nostra pàgina web, AQUÍ.

Podràs fer tot el que fas normalment amb el teu banc: fer transferències, pagar amb el mòbil, tenir la teva targeta de dèbit… I molt important comptant amb el suport del teu agent 11Onze i el seu equip.

Sí, i tant! A poc a poc anirem incorporant més productes i serveis, i un compte d’empresa està entre els primers.

Som una entitat digital, tindrem presència física, estratègica en els Països Catalans. Si bé som digitals, et donarem un servei àgil, les 24h del dia, a través dels nostres agents, els nostres canals de comunicació i la intel·ligència artificial de la plataforma 11Onze.

Sí, des d’Android i Apple.

Un cop tinguis l’app instal·lada, segueix totes les passes. Serà molt fàcil. Et demanarem les teves dades personals i un cop verificada la teva identitat, tindràs accés a 11Onze. 

El Canut és el nom de l’aplicació d’11Onze, s’acabarà convertint en un moneder de moneders, que et permetrà dur tots els teus estalvis al damunt i protegir-los. 

Com els protegirà? Amb diversificació. L’universal banking arriba amb la superapp d’11Onze. Podràs tenir-hi tots els teus comptes, tenir-los en diversos països i no caldrà que els tinguis només en euros.

Sobre les Peles

Les Peles són la moneda virtual de la comunitat d’11Onze, aquestes esdevindran un element clau futur per a l’adquisició de certs béns i/o serveis oferts a la plataforma. La quantitat de Peles que has generat la veuràs descrita en el teu moneder virtual.

Fàcil, invertint el teu temps i esforç a la plataforma d11Onze. A través del nostre sistema, detectarem la teva activitat i et premiarem en funció. Navega i vés descobrint com a poc a poc pots anar acumulant aquestes Peles sigui visualitzant contingut a 11Onze TV o adquirint nous coneixements a l’apartat d’Aprendre.

Ara per ara, només pots guanyar-les, però un cop veiem que en tens suficients, podràs començar a intercanviar-les per productes i/o serveis que t’oferirem a 11Onze. Tenim vàries sorpreses preparades així que estiguis atent!

Vull més informació

Som persones com tu i feliços d’ajudar-te.

Contacte
App Store Google Play