Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Estem buscant persones que estimen les persones

Uneix-te a l'equip

Serem la primera comunitat fintech digital a Catalunya. Sortim el 2021 amb un servei per a empreses i particulars. Estem en un viatge apassionant per aportar innovació, una cultura oberta i transparència. Volem que ens ajudis a assolir la nostra visió.

Estem contractant llocs a Catalunya

A 11Onze estem creixent, evolucionant i innovant. Com a Senior UI/UX Lead Designer, i amb almenys 5 productes UX liderats per tu al mercat, el teu objectiu serà proposar, dissenyar i donar suport a les diferents interaccions i comportaments dels usuaris dels productes digitals alineats amb els estàndards d’usabilitat, tot mantenint l’enfocament de disseny centrat en l’usuari. Desenvolupem un producte digital altament innovador i disruptor, i et necessitem perquè aquest producte sigui fàcil d’usar i intuïtiu per atraure i retenir els usuaris, tot combinant interfases i fluxos de treball per a millorar l’experiència de l’usuari.

Vull saber-ne més

11Onze Academy

Revolucionària com a concepte d’educació a les empreses, es tracta d’un CAMPUS POP UP que s’activarà amb cada onada de contractació. En 3 setmanes certifica oficialment als agents per a operar.

Ho vam documentar com un documental per a 11OnzeTV: L’Academy

http://11onze.dev.wondr.io/wp-content/uploads/2021/04/11Onze-Darren-Smith-CCO

“La nostra filosofia per a 11Onze, no només per al campus, és crear una cosa veritablement excepcional. La primera experiència que tindrà un client 11Onze serà digital i posarem molt d’èmfasi en la tecnologia i l’experiència dels usuaris.

No obstant això, volíem anar molt més enllà. En una època digital ens preocupa que les relacions personals que construïm amb el temps es perdin i a 11Onze volíem portar aquest valor a la comunitat. Volem que els nostres clients tinguin una relació personal llarga i significativa amb els nostres representants.”

11Onza-Persones-amb-talent

No trobes el què busques?

Som persones com tu i feliços d’ajudar-te

Contacta'ns