Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Estem buscant persones que estimen les persones

Uneix-te a l'equip

Serem la primera comunitat fintech digital a Catalunya. Sortim el 2021 amb un servei per a empreses i particulars. Estem en un viatge apassionant per aportar innovació, una cultura oberta i transparència. Volem que ens ajudis a assolir la nostra visió.

Estem contractant llocs a Catalunya

A 11Onze estem creixent, evolucionant i innovant. Com a CTO (Chief Technology Officer), assumiràs una posició clau a la nostra empresa, ja que seràs el principal responsable del lliurament i l’evolució de l’estratègia tecnològica.

El CTO, que depèn de la nostra CEO, supervisa la funció tecnològica, que inclou els equips responsables del lliurament de les plataformes financeres: planificar, establir i controlar els sistemes d’informació d’11Onze, supervisant el desenvolupament, manteniment de sistemes, procediments administratius del suport tècnic i processament de dades.

Vull saber-ne més

A 11Onze estem creixent, evolucionant i innovant. Com a Senior UI/UX Lead Designer, i amb almenys 5 productes UX liderats per tu al mercat, el teu objectiu serà proposar, dissenyar i donar suport a les diferents interaccions i comportaments dels usuaris dels productes digitals alineats amb els estàndards d’usabilitat, tot mantenint l’enfocament de disseny centrat en l’usuari. Desenvolupem un producte digital altament innovador i disruptor, i et necessitem perquè aquest producte sigui fàcil d’usar i intuïtiu per atraure i retenir els usuaris, tot combinant interfases i fluxos de treball per a millorar l’experiència de l’usuari.

Vull saber-ne més

A 11Onze estem creixent, evolucionant i innovant. Com a Full-Stack Developer, amb almenys dos anys d’experiència en aquest perfil, formaràs part de l’equip tècnic i d’IT per desenvolupar tots els nostres projectes digitals, i t’encarregaràs de desenvolupar les diferents aplicacions de l’organització basades en tecnologia .NET.

Vull saber-ne més

A 11Onze estem creixent, evolucionant i innovant. Com a Front-End Developer, i amb almenys dos anys d’experiència en aquest perfil, formaràs part de l’equip tècnic i d’IT per desenvolupar tots els nostres projectes digitals, sobretot microserveis .NET Core i React. Seràs el responsable de portar el concepte de disseny UX desenvolupat pel nostre dissenyador UX/UI i escriure el programa en llenguatges que seran desplegats en el navegador web o en una aplicació mòbil (Android/Apple) i aprovats en ambdues plataformes per a publicar-se.

Vull saber-ne més

Busquem un tècnic informàtic per instal·lar i mantenir els nostres sistemes informàtics i xarxes amb l’objectiu d’aconseguir la màxima funcionalitat i optimitzar el paper de la tecnologia en la sostenibilitat del nostre negoci.

Vull saber-ne més

11Onze Academy

Revolucionària com a concepte d’educació a les empreses, es tracta d’un CAMPUS POP UP que s’activarà amb cada onada de contractació. En 3 setmanes certifica oficialment als agents per a operar.

Ho vam documentar com un documental per a 11OnzeTV: L’Academy

http://11onze.dev.wondr.io/wp-content/uploads/2021/04/11Onze-Darren-Smith-CCO

“La nostra filosofia per a 11Onze, no només per al campus, és crear una cosa veritablement excepcional. La primera experiència que tindrà un client 11Onze serà digital i posarem molt d’èmfasi en la tecnologia i l’experiència dels usuaris.

No obstant això, volíem anar molt més enllà. En una època digital ens preocupa que les relacions personals que construïm amb el temps es perdin i a 11Onze volíem portar aquest valor a la comunitat. Volem que els nostres clients tinguin una relació personal llarga i significativa amb els nostres representants.”

11Onza-Persones-amb-talent

No trobes el què busques?

Som persones com tu i feliços d’ajudar-te

Contacta'ns