Criptomonedes

11Onze Recomana Bitvavo

Si vols començar a estalviar en criptomonedes, 11Onze Recomana Bitvavo. Descobreix la casa de canvi líder als Països Baixos: fàcil, intuïtiva i segura. A més, per ser d’11Onze, la plataforma t’ofereix 20 € perquè exploris el món de les criptomonedes sense cap risc.

Una casa de canvi a la mà

Compra, ven, afegeix o retira diners en qualsevol format. Poden ser monedes fiduciàries com l’euro o criptomonedes.

Hi ha més de 190 criptoactius diferents!

Vull els 20 € de prova

La seguretat com a insígnia

Bitvavo està registrat al Banc Central dels Països Baixos i garanteix 100.000 € per cada compte i client en cas d’accés no autoritzat.

Descobreix-ho!

Carteres fredes contra el cibercrim

Bitvavo guarda la major part dels fons dels seus clients en carteres fredes, és a dir, dispositius físics desconnectats de la xarxa, amb socis de custòdia segurs i assegurats. Així esquiven el cibercrim. Els teus diners són teus!

Vull els 20 € de prova

⬇️ Com funciona Bitvavo?

👇 Per què 11Onze Recomana Bitvavo?

  • 📲 Plataforma intuïtiva.
  • 👛 Permet emmagatzemar, comprar, vendre i retirar més de 190 monedes digitals.
  • 💰 Tarifes competitives i transparents.
  • 🔒 Seguretat gràcies a les carteres fredes i a la regulació del Banc Central dels Països Baixos.

20€ de prova per ser d'11Onze

11Onze Recomana Bitvavo

Les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Vull provar-ho!
Invertir

L’evolució del mercat de les criptomonedes

2min lectura

Analitza la situació actual del mercat de les criptomonedes...

Finances

Conceptes clau per entendre les criptomonedes

4min lectura

Les criptomonedes han revolucionat el sistema financer mundial...

Tecnologia

“Ja es pot comprar el pa amb criptomonedes”

2min lectura

A poc a poc, les criptomonedes van guanyant espai en el...FAQs

Un exchange de criptomonedes, també conegut com a casa de canvi de criptomonedes, és una plataforma digital que permet als usuaris comprar, vendre i comerciar amb diferents criptomonedes o monedes fiduciàries com l’Euro.

Els exchanges de criptomonedes proporcionen als usuaris una interfície en línia on poden crear comptes, dipositar fons en forma de criptomonedes o monedes fiduciàries, i després utilitzar aquests fons per comprar altres criptomonedes disponibles a la plataforma. Aquestes transaccions es realitzen generalment mitjançant ordres de compra o venda, i els preus de les criptomonedes es determinen segons l’oferta i la demanda del mercat.

Bitvavo, tal com indica a la seva web, aplica diverses mesures per poder garantir un màxim nivell de seguretat. No només a través d’auditories externes i processos d’anàlisi força detallats, sinó també, guardant els seus fons a “Cold Wallets” per poder evitar mals majors. A més, té un fons de garantia de fins a 100K Euros amb què podrà cobrir els fons dels inversors en cas d’accés no autoritzat, una tranquil·litat extra que avui dia no està oferint cap altre exchange.

Per tal d’aconseguir els 20 € de regal, has de registrar-te a Bitvavo a través de l’enllaç d’11Onze Recomana. Un cop fet això, t’hauràs de fer una transferència d’almenys 1 0 € abans que passin 14 dies des de l’inici del registre. El compte bancari t’ha de permetre incloure el concepte a la transferència. El compte bancari des d’on facis la transferència serà vinculat al teu usuari i, cap altre usuari podrà fer-lo servir. Per tant, si comparteixes compte bancari amb algú, només es podrà utilitzar amb un usuari.

Cada vegada més coses, ho expliquem en aquest article

Les criptomonedes com Bitcoin han estat considerades per alguns com una reserva de valor gràcies a certs aspectes que les caracteritzen. Tot i això, és important destacar que les criptomonedes són un actiu altament volàtil i encara estan en una etapa primerenca de desenvolupament, la qual cosa implica certs riscos i una manca d’estabilitat comparada amb les monedes fiduciàries tradicionals. Alguns arguments a favor de considerar les criptomonedes com una reserva de valor els trobaràs en aquest article.

Les criptomonedes han estat considerades una moneda d’ús alternatiu a gràcies a la seva capacitat per ser utilitzades com a mitjà d’intercanvi en transaccions comercials. Tot i que encara no s’han adoptat àmpliament com a forma de pagament en comparació amb les monedes fiduciàries tradicionals, han sorgit cada cop més casos d’ús on les criptomonedes són acceptades com a mètode de pagament. Trobaràs més informació en aquest article. 

Bitvavo és un exchange Holandès amb seu a Amsterdam i un té un enfocament que posa per davant la seguretat i la simplicitat de l’experiència d’usuari. En primer lloc, és un exchange molt enfocat a la usabilitat, que ofereix compravenda de més de 190 criptomonedes amb unes de les comissions més baixes del sector del trading. Bitvavo ha desenvolupat una potent tecnologia per ajudar la gent a explorar el món de les criptomonedes d’una manera fiable i intuïtiva. Bitvavo està aprovat pel Banc Central d’Holanda i pels reguladors europeus, cosa que dona confiança als inversors. A més, està focalitzat a complir totes les regulacions MiCa, per la qual cosa és una garantia de futur per als inversors.

La seva visió és centrar-se en el continent europeu, localitzant la plataforma per facilitar l’operativa als residents Europeus. Ofereix mètodes de pagament com a transferències SEPA sense comissions, a través de PayPal i Sofort, entre altres. 

Bitvavo aplica diverses mesures amb les quals garanteix un màxim nivell de seguretat: auditories externes, detallats processos d’anàlisi, “Cold Wallets” i un fons de garantia de fins a 100K Euros.

Bitvavo està obligat a registrar-se al De Nederlandsche Bank (Banc Central Holandès) a causa de la introducció de la cinquena directiva contra el blanqueig de diners que va entrar en vigència el 21 de maig de 2020. Aquesta obligació de registre significa que Bitvavo ha de:

A més, Bitvavo és membre de “Verenigde Bitcoin Bedrijven Nederland”, un organisme autoregulador que imposa un codi de conducta als seus membres per assegurar que se segueixen les bones pràctiques en el sector de les monedes digitals.

App Store Google Play