11ONZE TV

Zero-waste cooking, Asian style

Sandra Molas

Food is not thrown away. Who has never been told that as a child? In all parts of the world we honor the food we have on the table. We’ll discover how with some leftovers of two totally different meals, we can prepare a classic of Asian cuisine in three different ways that will allow us to travel along this exotic continent through its flavors.

Sandra Molas
  1. Laura León Amat says:

    No m’agrada gens el picant!!🤪però la resta siiii, ho provaré a la propera cuina de reciclatge

    • Xavier Esteve says:

      Gràcies Laura, d’exemples de cuina de reciclatge a Catalunya en tenim molts. Però els que ens proposa la Sandra són ben bons, exòtics, i fàcils de fer.

      3 weeks ago
  2. Carles Marsal says:

    Fantàstic, i original. Gràcies ho provarem.

    • Sandra Molas says:

      Gràcies Carles! T’animo a probar-ho i que ens comentis què t’ha semblat

      3 weeks ago
  3. alicia Coiduras Charles says:

    La cuina d’aprofitament, sostenible i creativa

    • Sandra Molas says:

      I tant Alicia, amb poc esforç i una mica de curiositat, podem gaudir de plats boníssims!

      4 weeks ago

Leave a Reply