La comida no se tira. ¿A quién no le han dicho nunca eso de pequeño? Y es que apreciar la comida que tenemos en la mesa, lo hacemos aquí y lo hacen en todo el mundo. Veremos como con el sobrante de dos platos totalmente diferentes, podemos elaborar un clásico de la cocina de aprovechamiento asiática y las diferentes variantes de elaboración que nos permitirán viajar por este exótico continente a través de sus sabores.
Deja una respuesta
Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.
Fantàstic provaré l’arròs amb pollastre rostit!
Fantàstic! Ho provaré. Gràcies!
Perfecte, Josefina! Seguim a La Plaça.
No m’agrada gens el picant!!🤪però la resta siiii, ho provaré a la propera cuina de reciclatge
Gràcies Laura, d’exemples de cuina de reciclatge a Catalunya en tenim molts. Però els que ens proposa la Sandra són ben bons, exòtics, i fàcils de fer.
Fantàstic, i original. Gràcies ho provarem.
Gràcies Carles! T’animo a probar-ho i que ens comentis què t’ha semblat
La cuina d’aprofitament, sostenible i creativa
I tant Alicia, amb poc esforç i una mica de curiositat, podem gaudir de plats boníssims!