11ONZE TV

Cuina d’aprofitament a Àsia

Sandra Molas

El menjar no es llença. A qui no li han dit mai això de petit? I és que apreciar el menjar que tenim a taula ho fem aquí i ho fan arreu. Veurem com amb el sobrant de dos plats totalment diferents, podem elaborar un clàssic de la cuina d’aprofitament asiàtica i les diferents variants d’elaboració que ens permetran viatjar per aquest exòtic continent a través dels seus sabors.

Sandra Molas
  1. Laura León Amat says:

    No m’agrada gens el picant!!🤪però la resta siiii, ho provaré a la propera cuina de reciclatge

    • Xavier Esteve says:

      Gràcies Laura, d’exemples de cuina de reciclatge a Catalunya en tenim molts. Però els que ens proposa la Sandra són ben bons, exòtics, i fàcils de fer.

      Fa 1 mes
  2. Carles Marsal says:

    Fantàstic, i original. Gràcies ho provarem.

    • Sandra Molas says:

      Gràcies Carles! T’animo a probar-ho i que ens comentis què t’ha semblat

      Fa 1 mes
  3. alicia Coiduras Charles says:

    La cuina d’aprofitament, sostenible i creativa

    • Sandra Molas says:

      I tant Alicia, amb poc esforç i una mica de curiositat, podem gaudir de plats boníssims!

      Fa 1 mes

Deixa una resposta