11ONZE TV

Cuina d’aprofitament a Àsia

El menjar no es llença. A qui no li han dit mai això de petit? I és que apreciar el menjar que tenim a taula ho fem aquí i ho fan arreu. Veurem com amb el sobrant de dos plats totalment diferents, podem elaborar un clàssic de la cuina d’aprofitament asiàtica i les diferents variants d’elaboració que ens permetran viatjar per aquest exòtic continent a través dels seus sabors.

Sandra Molas
  1. Josefina PicasJosefina Picas says:
    Josefina

    Fantàstic! Ho provaré. Gràcies!

  2. Laura León AmatLaura León Amat says:
    Laura

    No m’agrada gens el picant!!🤪però la resta siiii, ho provaré a la propera cuina de reciclatge

    • XavierXavier Esteve says:
      Xavier

      Gràcies Laura, d’exemples de cuina de reciclatge a Catalunya en tenim molts. Però els que ens proposa la Sandra són ben bons, exòtics, i fàcils de fer.

      Fa 5 mesos
  3. Carles MarsalCarles Marsal says:
    Carles

    Fantàstic, i original. Gràcies ho provarem.

    • Sandra MolasSandra Molas says:
      Sandra

      Gràcies Carles! T’animo a probar-ho i que ens comentis què t’ha semblat

      Fa 5 mesos
  4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    alicia

    La cuina d’aprofitament, sostenible i creativa

    • Sandra MolasSandra Molas says:
      Sandra

      I tant Alicia, amb poc esforç i una mica de curiositat, podem gaudir de plats boníssims!

      Fa 5 mesos

Deixa una resposta

App Store Google Play