11ONZE TV

Barcelona’s mobility policy

Barcelona after the pandemic seems to be in a permanent traffic jam: what are its causes and how does it affect the rest of the country and the metropolitan area? We can find it out by studying the new mobility policies.

11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Sigui com sigui el que esta clar es que la mobilitat a barcelona i la seua area metropolitana ha empijorat a tots els nivells, menys freqüencia, més car( si no contem els descomptes) i més embusos de tràfic. La Nota positiva es que afortunadament contem amb tots els serveis pùblics de mobilitat.

 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Elemental, si treus o compliques el trànsit d’un carrer sense donar cap altre opció , els vehicles circularan per uns altres. Menys vies més embussos. Per altra banda, Barcelona va per lliure. Està creant un reialme.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Hi coincideixo. Està quedant una Barcelona ben estranya; sembla una barreja entre Calcuta i Port Aventura. I aquesta deformació de Barcelona, està excloent la gent d’una certa edat (majoria en una ciutat envellida) que veuen com les voreres s’han tornat perilloses i que no troben en el transport públic una alternativa viable i de qualitat. La reducció dràstica dels carrils de circulació podria comportar alguna desgràcia en cas que els vehicles d’emergència hagin de passar per l’únic carril possible, i hi hagi algun embús. Esperem que mai no arribi a passar.

   2 years ago
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Leave a Reply

You may also like

Sustainability

Alternative fuels for vehicles

01:54

Nowadays, new alternative energies for vehicles are

Economy

Circular Economy

04:48

If you want to know about this economy that can save the future, click on the video to

Sustainability

Episode 17 | People: Sastres paperers

15:31

From the La Farga mill in Banyoles, Jordi Torrent opensApp Store Google Play