11ONZE TV

La política de movilidad en Barcelona

La Barcelona poscovid parece que se encuentre en un atasco permanente: ¿cuáles son sus causas y cómo afecta al resto del país y del área metropolitana? Lo averiguamos estudiando las nuevas políticas de movilidad.

11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Sigui com sigui el que esta clar es que la mobilitat a barcelona i la seua area metropolitana ha empijorat a tots els nivells, menys freqüencia, més car( si no contem els descomptes) i més embusos de tràfic. La Nota positiva es que afortunadament contem amb tots els serveis pùblics de mobilitat.

 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Elemental, si treus o compliques el trànsit d’un carrer sense donar cap altre opció , els vehicles circularan per uns altres. Menys vies més embussos. Per altra banda, Barcelona va per lliure. Està creant un reialme.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Hi coincideixo. Està quedant una Barcelona ben estranya; sembla una barreja entre Calcuta i Port Aventura. I aquesta deformació de Barcelona, està excloent la gent d’una certa edat (majoria en una ciutat envellida) que veuen com les voreres s’han tornat perilloses i que no troben en el transport públic una alternativa viable i de qualitat. La reducció dràstica dels carrils de circulació podria comportar alguna desgràcia en cas que els vehicles d’emergència hagin de passar per l’únic carril possible, i hi hagi algun embús. Esperem que mai no arribi a passar.

   Hace 2 años
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deja una respuesta

También te puede interesar

Sostenibilidad

Combustibles alternativos para los vehículos

01:54

Hoy en día, las nuevas energías alternativas para los vehículos

Economía

Economía Circular

04:48

Si quieres saber sobre esta economía que puede salvar el futuro, haz clic en el vídeo para

Sostenibilidad

Episodio 17 | Personas: Sastres paperers

15:31

Desde el Molino de la Farga de Banyoles, Jordi Torrent nos abreApp Store Google Play