11ONZE TV

La política de mobilitat a Barcelona

La Barcelona postcovid sembla que es trobi en un embussament permanent: quines en són les causes i com afecta la resta del país i de l’àrea metropolitana? Ho esbrinem estudiant les noves polítiques de mobilitat.

11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Sigui com sigui el que esta clar es que la mobilitat a barcelona i la seua area metropolitana ha empijorat a tots els nivells, menys freqüencia, més car( si no contem els descomptes) i més embusos de tràfic. La Nota positiva es que afortunadament contem amb tots els serveis pùblics de mobilitat.

 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Elemental, si treus o compliques el trànsit d’un carrer sense donar cap altre opció , els vehicles circularan per uns altres. Menys vies més embussos. Per altra banda, Barcelona va per lliure. Està creant un reialme.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Hi coincideixo. Està quedant una Barcelona ben estranya; sembla una barreja entre Calcuta i Port Aventura. I aquesta deformació de Barcelona, està excloent la gent d’una certa edat (majoria en una ciutat envellida) que veuen com les voreres s’han tornat perilloses i que no troben en el transport públic una alternativa viable i de qualitat. La reducció dràstica dels carrils de circulació podria comportar alguna desgràcia en cas que els vehicles d’emergència hagin de passar per l’únic carril possible, i hi hagi algun embús. Esperem que mai no arribi a passar.

   Fa 3 anys
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

També et pot interessar

Sostenibilitat

Combustibles alternatius pels vehicles

01:54

Avui en dia, les noves energies alternatives per als vehicles

Economia

Economia Circular

04:48

Si vols saber d'aquesta economia que pot salvar el futur fes clic vídeo per informar-te.

Sostenibilitat

Episodi 17 | Persones: Sastres paperers

15:31

Des del Molí de la Farga de Banyoles, el Jordi Torrent ensApp Store Google Play