11ONZE TV

Quantum computers: the end of cryptocurrencies?

Could quantum computers put an end to cryptocurrencies? Some experts say they could spell the end of cryptocurrencies, but why? Their unlimited computing power could be one of the reasons. Find out in this video.

11Onze
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Em supera…

 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Quan una cosa no l’entenc perquè no tinc la preparació per fer-ho i a més a més em marejo, penso en quan es va descubrir l’electricitat o es va posar en marxa la TV posem pel cas. Entendre el què i el com es a l’abast de pocs. Adaptar-nos ho fem tots, i ja no hi ha marxa enrera. Gràcies per la informació, com a mínim començo a captar el concepte “quàntic ” i estar al cas de que les criptomonedes tal com les coneixem poden ser passatgeres.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Ben segur que l’Aitor podrà respondre molt millor, però cada nova tecnologia contribueix a les aplicacions conegudes i aporta noves aplicacions. Els ordinadors quàntics en mans de delinqüents poden fer mal, però en mans de persones honestes poden millorar el que ja tenim. El xifratge quàntic serà immensament més poderós que el xifratge convencional que coneixem -el que suporta el Blockchain-, i pot crear una nova cadena de blocs tan inexpugnable pels ordinadors quàntics, com ho és l’actual pels ordinadors convencionals.

   2 years ago
 3. Daniela SimónDaniela Simón says:
 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Leave a Reply

You may also like

Economy

Cryptocurrencies: What we need to know about them

07:06

In this video, we talk about cryptocurrencies: their risks and

11Onze

Ready for the cryptocurrencies

01:58

Cryptocurrencies have come to revolutionize the global financial

Economy

Ethereum: the revolution in cryptocurrencies?

05:09

The world of finance is going crazy: after the Bitcoin boomApp Store Google Play