11ONZE TV

Ordinadors quàntics: la fi de les criptomonedes?

Els ordinadors quàntics poden acabar amb les criptomonedes? Alguns experts asseguren que seran la seva fi, però per què? La seva capacitat de càlcul il·limitada pot ser una de les causes. Descobreix-ho en aquest vídeo.

11Onze
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Em supera…

 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Quan una cosa no l’entenc perquè no tinc la preparació per fer-ho i a més a més em marejo, penso en quan es va descubrir l’electricitat o es va posar en marxa la TV posem pel cas. Entendre el què i el com es a l’abast de pocs. Adaptar-nos ho fem tots, i ja no hi ha marxa enrera. Gràcies per la informació, com a mínim començo a captar el concepte “quàntic ” i estar al cas de que les criptomonedes tal com les coneixem poden ser passatgeres.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Ben segur que l’Aitor podrà respondre molt millor, però cada nova tecnologia contribueix a les aplicacions conegudes i aporta noves aplicacions. Els ordinadors quàntics en mans de delinqüents poden fer mal, però en mans de persones honestes poden millorar el que ja tenim. El xifratge quàntic serà immensament més poderós que el xifratge convencional que coneixem -el que suporta el Blockchain-, i pot crear una nova cadena de blocs tan inexpugnable pels ordinadors quàntics, com ho és l’actual pels ordinadors convencionals.

   Fa 2 anys
 3. Daniela SimónDaniela Simón says:
 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

També et pot interessar

Economia

Les criptomonedes: riscos i què n’hem de saber

07:06

En aquest vídeo parlem de les criptomonedes: els seus riscos i

11Onze

Preparat per les criptomonedes

01:58

Les criptomonedes han vingut per revolucionar el sistema

Economia

Ethereum: la revolució en les criptomonedes?

05:09

Després del boom de la moneda digital Bitcoin, n’han aparegutApp Store Google Play