11ONZE TV

Ordenadores cuánticos: ¿fin de las criptomonedas?

¿Los ordenadores cuánticos pueden acabar con las criptomonedas? Algunos expertos aseguran que supondrán su fin, pero ¿por qué? Su capacidad de cálculo ilimitada puede ser una de las causas. Descúbrelo en este video.

11Onze
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Em supera…

 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Quan una cosa no l’entenc perquè no tinc la preparació per fer-ho i a més a més em marejo, penso en quan es va descubrir l’electricitat o es va posar en marxa la TV posem pel cas. Entendre el què i el com es a l’abast de pocs. Adaptar-nos ho fem tots, i ja no hi ha marxa enrera. Gràcies per la informació, com a mínim començo a captar el concepte “quàntic ” i estar al cas de que les criptomonedes tal com les coneixem poden ser passatgeres.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Ben segur que l’Aitor podrà respondre molt millor, però cada nova tecnologia contribueix a les aplicacions conegudes i aporta noves aplicacions. Els ordinadors quàntics en mans de delinqüents poden fer mal, però en mans de persones honestes poden millorar el que ja tenim. El xifratge quàntic serà immensament més poderós que el xifratge convencional que coneixem -el que suporta el Blockchain-, i pot crear una nova cadena de blocs tan inexpugnable pels ordinadors quàntics, com ho és l’actual pels ordinadors convencionals.

   Hace 2 años
 3. Daniela SimónDaniela Simón says:
 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deja una respuesta

También te puede interesar

Economía

Las criptomonedas: qué tenemos que saber

07:06

En este vídeo hablamos de las criptomonedas: sus riesgos y lo

11Onze

Preparado para las criptomonedas

01:58

Las criptomonedas han venido para revolucionar el sistema

Economía

Ethereum: ¿la revolución en las criptomonedas?

05:09

Después del boom de la criptomoneda Bitcoin, hanApp Store Google Play