11ONZE TV

La Plaça – Territori 17: Black Swans

What is the black swan theory and should we question the economic analyses used to predict the future? In this episode of La Plaça, Xavi Viñolas, editor of 11Onze, analyses the predictability of the latest events that have shaken the banking sector.

01:35 The black swan theory

04:10 Silicon Valley Bank

06:47 Deposit guarantees

08:19 Impact on Catalonia

11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Menys nal que tenim 11Onze, si no hi estigués, caldria inventar-la. Tant el treball informatiu que fà, com de la qualitat informativa es brutal: el mètode de biaix, les entrevistes als experts, la interacció entre membres de la plaça i agents o experts per resoldre qualsevol dubte, entre altres 1000 coses que fà l’equip d’11, com les inversions en or o d’altres assumptes, no tenen preu 👏👏👏 moltes gràcies a tot l’equip d’onze!🤩

  • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
   Silvia

   Aquest és l’objectiu Jordi, informar i formar en la mida que puguem. Moltes gràcies a tu i a tots els que ens doneu suport.

   1 year ago
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 4. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Pel que fa als mitjans no especialitzats se’n parla poc o gens de l’impacte a Catalunya de la crisi del SVB. Titulars explosius un parell o tres de dies i para de comptar. L’anàlisi de les situacions conflictives no ven.

  • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
   Silvia

   Totalment d’acord Mercè, entrar a analitzar les qüestions de fons d’alguns esdeveniments, no deu aportar el que busquen alguns mitjans.

   1 year ago

Leave a Reply

You may also like

Technology

La Plaça – Territori 17: Machine learning

04:38

Technology

La Plaça – Territori 17: ChatGPT

12:14

Economy

La Plaça – Territori 17: Making Money

12:58App Store Google Play