11ONZE TV

La Plaça – Territori 17: Cignes negres

Què és la teoria del cigne negre? Cal qüestionar les anàlisis econòmiques que es fan per predir el futur? En aquest episodi de La Plaça, Xavi Viñolas, redactor d’11Onze, analitza la predictibilitat dels últims esdeveniments que han convulsionat el sector bancari.

01:35 La teoria del cigne negre

04:10 Silicon Valley Bank

06:47 Garanties de dipòsits

08:19 Impacte a Catalunya

11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Menys nal que tenim 11Onze, si no hi estigués, caldria inventar-la. Tant el treball informatiu que fà, com de la qualitat informativa es brutal: el mètode de biaix, les entrevistes als experts, la interacció entre membres de la plaça i agents o experts per resoldre qualsevol dubte, entre altres 1000 coses que fà l’equip d’11, com les inversions en or o d’altres assumptes, no tenen preu 👏👏👏 moltes gràcies a tot l’equip d’onze!🤩

  • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
   Silvia

   Aquest és l’objectiu Jordi, informar i formar en la mida que puguem. Moltes gràcies a tu i a tots els que ens doneu suport.

   Fa 1 any
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 4. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Pel que fa als mitjans no especialitzats se’n parla poc o gens de l’impacte a Catalunya de la crisi del SVB. Titulars explosius un parell o tres de dies i para de comptar. L’anàlisi de les situacions conflictives no ven.

  • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
   Silvia

   Totalment d’acord Mercè, entrar a analitzar les qüestions de fons d’alguns esdeveniments, no deu aportar el que busquen alguns mitjans.

   Fa 1 any

Deixa una resposta

També et pot interessar

Tecnologia

La Plaça – Territori 17: Aprenentatge automàtic

18:27

Tecnologia

La Plaça – Territori 17: ChatGPT

12:14

Economia

La Plaça – Territori 17: Fer diners

12:58App Store Google Play