11ONZE TV

La Plaça – Territori 17: Cisnes Negros

¿Qué es la teoría del cisne negro? ¿Hay que cuestionar los análisis económicos que se hacen para predecir el futuro? En este episodio de La Plaça, Xavi Viñolas, redactor de 11Onze, analiza la predictibilidad de los últimos acontecimientos que han convulsionado el sector bancario.

01:35 La teoría del cisne negro

04:10 Silicon Valley Bank

06:47 Garantías de depósitos

08:19 Impacto en Cataluña

11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Menys nal que tenim 11Onze, si no hi estigués, caldria inventar-la. Tant el treball informatiu que fà, com de la qualitat informativa es brutal: el mètode de biaix, les entrevistes als experts, la interacció entre membres de la plaça i agents o experts per resoldre qualsevol dubte, entre altres 1000 coses que fà l’equip d’11, com les inversions en or o d’altres assumptes, no tenen preu 👏👏👏 moltes gràcies a tot l’equip d’onze!🤩

  • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
   Silvia

   Aquest és l’objectiu Jordi, informar i formar en la mida que puguem. Moltes gràcies a tu i a tots els que ens doneu suport.

   Hace 1 año
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 4. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Pel que fa als mitjans no especialitzats se’n parla poc o gens de l’impacte a Catalunya de la crisi del SVB. Titulars explosius un parell o tres de dies i para de comptar. L’anàlisi de les situacions conflictives no ven.

  • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
   Silvia

   Totalment d’acord Mercè, entrar a analitzar les qüestions de fons d’alguns esdeveniments, no deu aportar el que busquen alguns mitjans.

   Hace 1 año

Deja una respuesta

También te puede interesar

Tecnología

La Plaça – Territori 17: Aprendizaje automático

04:38

Tecnología

La Plaça – Territori 17: ChatGPT

12:14

Economía

La Plaça – Territori 17: Hacer dinero

12:58App Store Google Play