11ONZE TV

Plastics have taken the Earth!

Plastics, a pending subject! Did you know that 900% more plastic is currently being produced than was produced in 1980? And did you know that the slow degradation of plastic has become the number 1 enemy of the seas and oceans? Please, look at this video and help us stop this dramatic situation…

11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
 2. Laura CarlúsLaura Carlús says:
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Estic d’acord i ajudaria molt que hi haguessin mes6comerços de granel de tot tipus de producte, hi ha també una solució les bosses de red rentables per la compra de fruit i verdura

 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 5. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Poptser caldría fer més polítiques verdes. Al cap i a la fí qui dona llicències de fabricació es l’estat i no els usuaris. Així no hauríem de “netejar” nosaltres les seves brutícies. Tot i que ho fem per civisme. O aoxò ens diuen: Gràcies de tota manera Mònica.

  • Mònica Cornudella says:

   Cert! Sergi, calen més polítiques verdes, especialment en el sector industrial. Jo confio en el fet que la Unió Europea segueix treballant en la política mediambiental, basant-se en els principis de cautela, prevenció i correcció de la contaminació, i com bé diuen, hauria de ser així, «qui contamina que pagui». Així i tot, nosaltres a escala individual, també ens toca fer la nostra part, diga-li “civisme” o “conscienciació”, però no podem aturar-nos. Gràcies a tu per la teva aportació.

   3 years ago
 6. Joan SánchezJoan Sánchez says:
  Joan

  Molt cert Mònica. Per poder reduir aquest i d’altres residus que aboquem a la natura el més important és la conscienciació i l’educació. Tan de bo, encara hi siguem a temps.

  • Mònica Cornudella says:

   Si Joan, tenim molta feina a fer, però hi som a temps! Cada petita acció que fem cadascú de nosaltres suma, no hem de defallir, el futur és nostre!

   3 years ago

Leave a Reply

You may also like

Sustainability

The European SFDR

05:55

The EU is concerned about sustainability, the environment and the carbon footprint

Sustainability

Episode 15 | People: Natulim

14:25

Natulim is a young company created by Lluís Montull and

Sustainability

Episode 8 | People: Agricultural Cooperatives

16:52

Ramon Sarroca is the president of the Federation of AgriculturalApp Store Google Play