11ONZE TV

Els plàstics han pres la Terra!

Els plàstics, una assignatura pendent! Sabeu que actualment s’està produint un 900% més plàstic del que es va produir durant l’any 1980? I sabeu que la lenta degradació del plàstic s’ha convertit en l’enemic número 1 dels mars i oceans? Mireu aquest vídeo i ajudeu-nos a aturar aquesta dramàtica situació…

Mònica Cornudella
 1. Laura CarlúsLaura Carlús says:
 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Estic d’acord i ajudaria molt que hi haguessin mes6comerços de granel de tot tipus de producte, hi ha també una solució les bosses de red rentables per la compra de fruit i verdura

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Poptser caldría fer més polítiques verdes. Al cap i a la fí qui dona llicències de fabricació es l’estat i no els usuaris. Així no hauríem de “netejar” nosaltres les seves brutícies. Tot i que ho fem per civisme. O aoxò ens diuen: Gràcies de tota manera Mònica.

  • Mònica CornudellaMònica Cornudella says:
   Mònica

   Cert! Sergi, calen més polítiques verdes, especialment en el sector industrial. Jo confio en el fet que la Unió Europea segueix treballant en la política mediambiental, basant-se en els principis de cautela, prevenció i correcció de la contaminació, i com bé diuen, hauria de ser així, «qui contamina que pagui». Així i tot, nosaltres a escala individual, també ens toca fer la nostra part, diga-li “civisme” o “conscienciació”, però no podem aturar-nos. Gràcies a tu per la teva aportació.

   Fa 5 mesos
 5. Joan SánchezJoan Sánchez says:
  Joan

  Molt cert Mònica. Per poder reduir aquest i d’altres residus que aboquem a la natura el més important és la conscienciació i l’educació. Tan de bo, encara hi siguem a temps.

  • Mònica CornudellaMònica Cornudella says:
   Mònica

   Si Joan, tenim molta feina a fer, però hi som a temps! Cada petita acció que fem cadascú de nosaltres suma, no hem de defallir, el futur és nostre!

   Fa 5 mesos

Deixa una resposta