11ONZE TV

¡Los plásticos han tomado la Tierra!

Los plásticos, ¡una asignatura pendiente! ¿Sabéis que actualmente se está produciendo un 900% más de plástico del que se produjo durante el año 1980? Y, ¿sabéis que la lenta degradación del plástico se ha convertido en el enemigo número 1 de los mares y océanos? Mirad este vídeo y ayúdanos a parar esta dramática situación…

11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
 2. Laura CarlúsLaura Carlús says:
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Estic d’acord i ajudaria molt que hi haguessin mes6comerços de granel de tot tipus de producte, hi ha també una solució les bosses de red rentables per la compra de fruit i verdura

 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 5. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Poptser caldría fer més polítiques verdes. Al cap i a la fí qui dona llicències de fabricació es l’estat i no els usuaris. Així no hauríem de “netejar” nosaltres les seves brutícies. Tot i que ho fem per civisme. O aoxò ens diuen: Gràcies de tota manera Mònica.

  • Mònica Cornudella says:

   Cert! Sergi, calen més polítiques verdes, especialment en el sector industrial. Jo confio en el fet que la Unió Europea segueix treballant en la política mediambiental, basant-se en els principis de cautela, prevenció i correcció de la contaminació, i com bé diuen, hauria de ser així, «qui contamina que pagui». Així i tot, nosaltres a escala individual, també ens toca fer la nostra part, diga-li “civisme” o “conscienciació”, però no podem aturar-nos. Gràcies a tu per la teva aportació.

   Hace 3 años
 6. Joan SánchezJoan Sánchez says:
  Joan

  Molt cert Mònica. Per poder reduir aquest i d’altres residus que aboquem a la natura el més important és la conscienciació i l’educació. Tan de bo, encara hi siguem a temps.

  • Mònica Cornudella says:

   Si Joan, tenim molta feina a fer, però hi som a temps! Cada petita acció que fem cadascú de nosaltres suma, no hem de defallir, el futur és nostre!

   Hace 3 años

Deja una respuesta

También te puede interesar

Sostenibilidad

El reglamento europeo SFDR

05:55

La UE está preocupada por la sostenibilidad, el medioambiente

Sostenibilidad

Episodio 15 | Personas: Natulim

14:25

Natulim es una joven empresa creada por Lluís Montull y David

Sostenibilidad

Episodio 8 | Personas: Las cooperativas agrarias

16:52

Ramon Sarroca es el presidente de la Federación deApp Store Google Play