11ONZE TV

¡Los plásticos han tomado la Tierra!

Los plásticos, ¡una asignatura pendiente! ¿Sabéis que actualmente se está produciendo un 900% más de plástico del que se produjo durante el año 1980? Y, ¿sabéis que la lenta degradación del plástico se ha convertido en el enemigo número 1 de los mares y océanos? Mirad este vídeo y ayúdanos a parar esta dramática situación…

Mònica Cornudella
 1. Laura CarlúsLaura Carlús says:
 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Estic d’acord i ajudaria molt que hi haguessin mes6comerços de granel de tot tipus de producte, hi ha també una solució les bosses de red rentables per la compra de fruit i verdura

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Poptser caldría fer més polítiques verdes. Al cap i a la fí qui dona llicències de fabricació es l’estat i no els usuaris. Així no hauríem de «netejar» nosaltres les seves brutícies. Tot i que ho fem per civisme. O aoxò ens diuen: Gràcies de tota manera Mònica.

  • Mònica CornudellaMònica Cornudella says:
   Mònica

   Cert! Sergi, calen més polítiques verdes, especialment en el sector industrial. Jo confio en el fet que la Unió Europea segueix treballant en la política mediambiental, basant-se en els principis de cautela, prevenció i correcció de la contaminació, i com bé diuen, hauria de ser així, «qui contamina que pagui». Així i tot, nosaltres a escala individual, també ens toca fer la nostra part, diga-li «civisme» o «conscienciació», però no podem aturar-nos. Gràcies a tu per la teva aportació.

   Hace 5 meses
 5. Joan SánchezJoan Sánchez says:
  Joan

  Molt cert Mònica. Per poder reduir aquest i d’altres residus que aboquem a la natura el més important és la conscienciació i l’educació. Tan de bo, encara hi siguem a temps.

  • Mònica CornudellaMònica Cornudella says:
   Mònica

   Si Joan, tenim molta feina a fer, però hi som a temps! Cada petita acció que fem cadascú de nosaltres suma, no hem de defallir, el futur és nostre!

   Hace 5 meses

Deja una respuesta