11ONZE TV

What is the Carbon Footprint?

Coral Santacruz

The carbon footprint is a very efficient way to calculate the emissions generated on the planet. In this video you will find some tips to reduce this carbon footprint whether an individual or a company.

Coral Santacruz
 1. Esther Martinez Coiduras says:

  Ens vam engrescar fa 3 anys amb el zero waste a partir del TDR de la nostra filla i la veritat que va tenir un impacte important a casa quant als usos i accions: compra a granel de quasi tot, envasos de vidre per a contenir els aliments, utlitzar i reutilitzar per fer la compra bosses de paper reciclat fins al màxim de la seva vida útil, disminució quasi total del plàstic, paper, material de tela en, tovallons, compreses, discs netejadors facials, detergent a granel amb envasos reutilitzats, etc, tot i així et relaxes, cal no abaixar el llistó, ans al contrari, cal incrementar i augmentar l’incidència individual per a aconseguir la col·lectiva.

  Moltes gràcies per el vostre compromís!!

  • Coral Santacruz says:

   Gràcies a tu Esther!! Si cadascú aporta el seu granet de sorra, junts arribarem més lluny! Seguim!

   2 months ago
 2. Sergi Zamora Sola says:

  Doncs a casa hem començat a reduir posant plaques solar amb una empresa catalana, per cert, per treure tot el Profit Solar que poguem i rebaixar aquesta petjada.

  • Coral Santacruz says:

   Molt ben fet Sergi! Així poc a poc anirem millorant entre tots!! 😊

   3 months ago
 3. Enrique Puig i Domingo says:

  Gràcies Coral, per sort cada cop la societat està més concienciada però hem de seguir fent pedagogia i insistir-hi- Salut =)

  • Coral Santacruz says:

   Gràcies Enrique, hem de seguir treballant per ajudar al medi ambient!! 🙂

   3 months ago

Leave a Reply