11ONZE TV

The impact of carbon footprint in the marine ecosystems

Sara Casals

In this video we want to show, with a couple of examples, the impact climate change has in some marine organisms and the chain reaction it has upon the marine ecosystems.

Sara Casals
 1. Sergi Zamora Sola says:

  Hola, Sara. Com deia Michael Jackson, “Si vols que el mon sigui un lloc millor, mira que fas tu mateix i fes un canvi”.

  • Sara Casals says:

   Hola de nou Sergi! Així és, nosaltres som promotors del canvi!

   2 months ago
 2. Xavi Tornos Carreras says:

  Hem de fer canvis ja! Gràcies Sara! Va bé recordarho…

 3. Pilar Oltra Vigueras says:

  Bona lliçó Sara, gràcies.

 4. laura bunyol says:

  La reforestació és clau per poder revertir les emissions de carboni que hem produït en els últims seixanta anys de consum d’energies fòssils. Petits propòsits com marcar-nos un límit de quilòmetres de distància per fer servir els mitjans de transport individuals que emeten carboni pot ser un bon repte per començar. Desplaçaments locals es poden fer a peu, amb bicicletes o vehicles elèctrics menors. Gràcies, Sara!

  • Sara Casals says:

   Estic d’acord amb tu Laura, però no oblidem que els oceans poden absorbir fins a un terç del CO2 de l’atmosfera i que en l’actualitat, aquests absorbeixen només la meitat d’aquest terç degut a que els ecosistemes marins encarregats de l’absorció de CO2 estan greument afectats. La reforestació també es pot implementar en els ecosistemes marins 🙂

   3 months ago
 5. Oriol Garcia Farré says:

  Cert, Sara. Els petits canvis són poderosos.

  • Sara Casals says:

   Així és Oriol, hem de deixar de pensar que nosaltres no formem part del problema i que aquest és atribuïble a certs sectors o indústries.

   3 months ago

Leave a Reply