11ONZE TV

El impacto de la huella de carbono en los ecosistemas marinos

Sara Casals

La intención de este video es mostrar, con un par de ejemplos, el impacto del cambio climático en algunos organismos marinos y el efecto en cadena que crea en los ecosistemas marinos.

Sara Casals
 1. Sergi Zamora Sola says:

  Hola, Sara. Com deia Michael Jackson, «Si vols que el mon sigui un lloc millor, mira que fas tu mateix i fes un canvi».

 2. Xavi Tornos Carreras says:

  Hem de fer canvis ja! Gràcies Sara! Va bé recordarho…

 3. Pilar Oltra Vigueras says:

  Bona lliçó Sara, gràcies.

 4. laura bunyol says:

  La reforestació és clau per poder revertir les emissions de carboni que hem produït en els últims seixanta anys de consum d’energies fòssils. Petits propòsits com marcar-nos un límit de quilòmetres de distància per fer servir els mitjans de transport individuals que emeten carboni pot ser un bon repte per començar. Desplaçaments locals es poden fer a peu, amb bicicletes o vehicles elèctrics menors. Gràcies, Sara!

  • Sara Casals says:

   Estic d’acord amb tu Laura, però no oblidem que els oceans poden absorbir fins a un terç del CO2 de l’atmosfera i que en l’actualitat, aquests absorbeixen només la meitat d’aquest terç degut a que els ecosistemes marins encarregats de l’absorció de CO2 estan greument afectats. La reforestació també es pot implementar en els ecosistemes marins 🙂

   Hace 2 meses
 5. Oriol Garcia Farré says:

  Cert, Sara. Els petits canvis són poderosos.

  • Sara Casals says:

   Així és Oriol, hem de deixar de pensar que nosaltres no formem part del problema i que aquest és atribuïble a certs sectors o indústries.

   Hace 2 meses

Deja una respuesta