La intención de este video es mostrar, con un par de ejemplos, el impacto del cambio climático en algunos organismos marinos y el efecto en cadena que crea en los ecosistemas marinos.
La intención de este video es mostrar, con un par de ejemplos, el impacto del cambio climático en algunos organismos marinos y el efecto en cadena que crea en los ecosistemas marinos.
Doncs sí, toca pendre mesures
Amb 13 anys vaig descobrir i em va impactar l’LP ” Crisis? What Crisis? ” de Supertramp de l’any 1975. Pensava: com es possible tant de residu? Bé, escombraries, li dèiem…
Després de 45 anys, cap país ha fet, ni un sol pla mediambiental que no generés beneficis econòmics, cap ha optat per obtenir el benefici ambiental com a raó principal.
Ara, 2021 parlen d’emergència climàtica quan l’emergència va començar als anys 50 amb la indústria química i la industrialització dels camps (ho venien dient que era per acabar amb la fam al món).
Un exemple: la gran boira a Londres de 1952.
Els científics han fet milions d’estudis durant dècades, les dades fa anys que són prou conegudes, però és clar, aquests científics han estat i seguiran sent finançats per les mateixes corporacions que destrueixen el planeta. La hipocresia de la raça humana.
No hi ha valors, no hi ha respecte, i així seguim.
Fins que no acceptem que formen una petita part d’aquest meravellós planeta i que no ens pertany, serà la natura que ens posarà a lloc.
I ja ha dit prou!
Els oceans són un clar indicador del mal que hem fet.
Ens anomenen, éssers racionals, quina superba!!!
Gràcies Sara caram amb el crill, ens cal encara tenir molta mes6cur del nostre entorn marítim i no marítim
Ens cal introduir hàbits que encara no es creuen massa,però tot suma
👍👍👍
Hola, Sara. Com deia Michael Jackson, “Si vols que el mon sigui un lloc millor, mira que fas tu mateix i fes un canvi”.
Hola de nou Sergi! Així és, nosaltres som promotors del canvi!
Hem de fer canvis ja! Gràcies Sara! Va bé recordarho…
Gràcies Xavi per les teves paraules i benvingut a la Plaça! 🙂
Bona lliçó Sara, gràcies.
Moltes gràcies Pilar!
La reforestació és clau per poder revertir les emissions de carboni que hem produït en els últims seixanta anys de consum d’energies fòssils. Petits propòsits com marcar-nos un límit de quilòmetres de distància per fer servir els mitjans de transport individuals que emeten carboni pot ser un bon repte per començar. Desplaçaments locals es poden fer a peu, amb bicicletes o vehicles elèctrics menors. Gràcies, Sara!
Estic d’acord amb tu Laura, però no oblidem que els oceans poden absorbir fins a un terç del CO2 de l’atmosfera i que en l’actualitat, aquests absorbeixen només la meitat d’aquest terç degut a que els ecosistemes marins encarregats de l’absorció de CO2 estan greument afectats. La reforestació també es pot implementar en els ecosistemes marins 🙂
Cert, Sara. Els petits canvis són poderosos.
Així és Oriol, hem de deixar de pensar que nosaltres no formem part del problema i que aquest és atribuïble a certs sectors o indústries.