11ONZE TV

Where to buy second-hand products?

Jordi Coll Planas

We will talk about different places where you can find second-hand items, traditional shopping compared to online shopping, street markets in towns and cities, mixed or traditional stores or networks of stores, and large stores that only sell in the online market.

Jordi Coll Planas
 1. Enrique Puig i Domingo says:

  Gràcies Jordi, tots hem de fer un esforç per recuperar allò que encara és vàlid i millorar així la sostenibilitat del planeta. =)

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Enric. Doncs justa la fusta o això només durarà quatre dies més… De mica en mica anirem fent camí… Agraeixo el teu comentari!!!

   2 months ago
 2. Josefina Picas says:

  Gràcies per fomentar la cultura del reaprofitament. No és sostenible el consum actual. Cal allargar la vida de les coses i que objectes nous o en bon estat no acabin a les escombraries. Cal que ens acostumen a fer circular per tots els canals possibles allò que ja no ens fa servei a nosaltres però ho pot necessitar algú altre.

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Josefina… Si, molt important el que dius, se’ls hi ha de donar més utilitat a les coses i allargar-los-hi la vida. Moltes gràcies pel teu comentari.

   2 months ago
 3. alicia Coiduras Charles says:

  Molt bona explicació de les diferents maneres de compres de segona ma, no sabia que Amazon en tingues, gràcies

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Alícia. Moltes gràcies pel teu comentari… Amazon ven molt poques coses de segona mà, només alguns productes tecnològics i esportius, i s’han de trobar…. ✌👌👍

   2 months ago
 4. Laura León Amat says:

  Caram!! Molt bon resum de les 3 maneres de compra venda, clàssiques ala carrer físiques fins el món digitals.
  Pensava que diries els Encants de Barcelona i m’ha sorprès gratament el Mercat de Sant Antoni (sempre canviant cromos…)

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Laura. Si, de fet m’hagués pogut estendre més, però he parlat del que em semblava més important… Moltes gràcies pel teu comentari. 👍👌✌

   2 months ago
 5. Jordi Ferré says:

  M’ha anat al pel. Just tinc que vendré una col.lecció de clauers que tinc i Ara ja se a on anar.

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Jordi, celebro que t’hagi sigut útil la meva explicació… Ja saps que a La Plaça hi posem continguts que puguin ajudar a les persones i que també puguin ser d’utilitat general. Moltes gràcies pel teu comentari. ✌👌👍

   2 months ago

Leave a Reply