11ONZE TV

A on comprar productes de segona mà?

Jordi Coll Planas

Parlarem de diferents llocs a on es poden trobar articles de segona mà, de les compres tradicionals respecte a les compres online, dels mercats ambulants de pobles i ciutats, botigues o xarxes de botigues mixtes, tradicionals i online, i grans botigues que només venen en el mercat online.

Jordi Coll Planas
 1. Enrique Puig i Domingo says:

  Gràcies Jordi, tots hem de fer un esforç per recuperar allò que encara és vàlid i millorar així la sostenibilitat del planeta. =)

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Enric. Doncs justa la fusta o això només durarà quatre dies més… De mica en mica anirem fent camí… Agraeixo el teu comentari!!!

   Fa 2 mesos
 2. Josefina Picas says:

  Gràcies per fomentar la cultura del reaprofitament. No és sostenible el consum actual. Cal allargar la vida de les coses i que objectes nous o en bon estat no acabin a les escombraries. Cal que ens acostumen a fer circular per tots els canals possibles allò que ja no ens fa servei a nosaltres però ho pot necessitar algú altre.

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Josefina… Si, molt important el que dius, se’ls hi ha de donar més utilitat a les coses i allargar-los-hi la vida. Moltes gràcies pel teu comentari.

   Fa 2 mesos
 3. alicia Coiduras Charles says:

  Molt bona explicació de les diferents maneres de compres de segona ma, no sabia que Amazon en tingues, gràcies

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Alícia. Moltes gràcies pel teu comentari… Amazon ven molt poques coses de segona mà, només alguns productes tecnològics i esportius, i s’han de trobar…. ✌👌👍

   Fa 2 mesos
 4. Laura León Amat says:

  Caram!! Molt bon resum de les 3 maneres de compra venda, clàssiques ala carrer físiques fins el món digitals.
  Pensava que diries els Encants de Barcelona i m’ha sorprès gratament el Mercat de Sant Antoni (sempre canviant cromos…)

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Laura. Si, de fet m’hagués pogut estendre més, però he parlat del que em semblava més important… Moltes gràcies pel teu comentari. 👍👌✌

   Fa 2 mesos
 5. Jordi Ferré says:

  M’ha anat al pel. Just tinc que vendré una col.lecció de clauers que tinc i Ara ja se a on anar.

  • Jordi Coll Planas says:

   Hola, Jordi, celebro que t’hagi sigut útil la meva explicació… Ja saps que a La Plaça hi posem continguts que puguin ajudar a les persones i que també puguin ser d’utilitat general. Moltes gràcies pel teu comentari. ✌👌👍

   Fa 2 mesos

Deixa una resposta