11ONZE TV

AI in the stock market

Sergi Colell Vázquez

Artificial intelligence is revolutionizing banking, it’s a tool capable of predicting the future, and it’s currently a trend in major financial centers. But do we really know what artificial intelligence is? How can it affect us? What is its future? If you want a little introduction, click on this video.

Sergi Colell Vázquez
 1. Sergi Zamora Sola says:

  Gràcies per l’explicació. La IA s’està empoderant de moltes coses ultimament. Esperem que encara ens quedi poder parlar mentre ens prenem un cafè.

  • Sergi Colell Vázquez says:

   Si esperem, encara que alguna s’inventaran. Gràcies a tu per veure el vídeo i comentar.

   2 months ago
 2. Oriol Roig says:

  Crec que mentre el mercat “va fent” les prediccions de la IA seran forca acurades. Ara be, en el moment que hi hagi elements destabilitzadors, el fet que un 70% de les decisions es puguin prendre de forma simultania en questio de fraccio de segons, el potencial per a d’altabaixos puntuals augmenta significativament.

  • Sergi Colell Vázquez says:

   Moltes gràcies per veure el vídeo, tens raó el fet que els algoritmes puguin anar desenvolupant una consciència pròpia pot ajudar a fer més eficients els mercats en la transmissió de riscos, però farà que els mercats es tornin més sistemàtics i això farà que les petites crisis puguin ser mes greus i transmetin la falta de confiança en els parquets.

   3 months ago

Leave a Reply