11ONZE TV

La IA a la Borsa

La intel·ligència artificial està revolucionant la banca, és una eina capaç de predir el futur, i que actualment està de moda en els centres financers més importants. Però sabem exactament què és això de la intel·ligència artificial? Com ens pot afectar? Quin és el seu futur? Si vols una petita introducció, fes clic a aquest vídeo.

Sergi Colell Vázquez
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Per una banda anirà bé pel que fa risc però no sé si és farà tan i tan segur que sigui com obrir un dipòsit garantitzat al 90%

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  Joan

  Molt interessant Sergi!

 3. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Gràcies per l’explicació. La IA s’està empoderant de moltes coses ultimament. Esperem que encara ens quedi poder parlar mentre ens prenem un cafè.

  • Sergi Colell VázquezSergi Colell Vázquez says:
   Sergi

   Si esperem, encara que alguna s’inventaran. Gràcies a tu per veure el vídeo i comentar.

   Fa 5 mesos
 4. Oriol RoigOriol Roig says:
  Oriol

  Crec que mentre el mercat “va fent” les prediccions de la IA seran forca acurades. Ara be, en el moment que hi hagi elements destabilitzadors, el fet que un 70% de les decisions es puguin prendre de forma simultania en questio de fraccio de segons, el potencial per a d’altabaixos puntuals augmenta significativament.

  • Sergi Colell VázquezSergi Colell Vázquez says:
   Sergi

   Moltes gràcies per veure el vídeo, tens raó el fet que els algoritmes puguin anar desenvolupant una consciència pròpia pot ajudar a fer més eficients els mercats en la transmissió de riscos, però farà que els mercats es tornin més sistemàtics i això farà que les petites crisis puguin ser mes greus i transmetin la falta de confiança en els parquets.

   Fa 5 mesos

Deixa una resposta