11ONZE TV

La inteligencia artificial está revolucionando la banca, es una herramienta capaz de predecir el futuro, y que actualmente está de moda en los centros financieros más importantes. Pero, ¿sabemos exactamente qué es esto de la inteligencia artificial? ¿Cómo nos puede afectar? ¿Cuál es su futuro? Si quieres una pequeña introducción, haz clic en este video.

Sergi Colell Vázquez
 1. Sergi Zamora Sola says:

  Gràcies per l’explicació. La IA s’està empoderant de moltes coses ultimament. Esperem que encara ens quedi poder parlar mentre ens prenem un cafè.

  • Sergi Colell Vázquez says:

   Si esperem, encara que alguna s’inventaran. Gràcies a tu per veure el vídeo i comentar.

   Hace 2 meses
 2. Oriol Roig says:

  Crec que mentre el mercat «va fent» les prediccions de la IA seran forca acurades. Ara be, en el moment que hi hagi elements destabilitzadors, el fet que un 70% de les decisions es puguin prendre de forma simultania en questio de fraccio de segons, el potencial per a d’altabaixos puntuals augmenta significativament.

  • Sergi Colell Vázquez says:

   Moltes gràcies per veure el vídeo, tens raó el fet que els algoritmes puguin anar desenvolupant una consciència pròpia pot ajudar a fer més eficients els mercats en la transmissió de riscos, però farà que els mercats es tornin més sistemàtics i això farà que les petites crisis puguin ser mes greus i transmetin la falta de confiança en els parquets.

   Hace 3 meses

Deja una respuesta