11ONZE TV

About 11Onze | Assembly of Investors

Is 11Onze dead? Radically no. In this conversation we talk with the president of 11Onze, James Sène, about the situation of the entity. This week will be 2 years since El Canut, the financial application of 11Onze, has been launched and the company will continue to consolidate its land in a context full of difficulties and attacks. On October 11, an Informative Assembly of Investors will be held to analyze the results of 11Onze and the proper steps. But, stepping back? No, we have just started!

11Onze
 1. Josep Grifoll SauríJosep Grifoll Saurí says:
  Josep

  El sistema de pagament on-line amb la vostra targeta falla tot sovint. De vegades la targeta no és admesa, d’altres no arriba el codi de seguretat.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Sí tens problemes amb la teva targeta, truca’ns i mirarem de solucionar-ho el més aviat possible. Back Office recull les incidències i ells han de poder veure si el teu és un problema puntual o recurrent. Moltes gràcies pel teu comentari, Josep!!!

   7 months ago
 2. Jordi PlanasJordi Planas says:
  Jordi

  Ja fa uns dies de l’assemblea i en mantinc un bon record. En un acte d’aquesta mena i sense informació oficial et poden enredar com a un xino. Encara no sé quin grau de relació hi ha entre el que ens vau explicar i la realitat. No obstant, he mirat de donar suport a aquest projecte des del principi i la impressió que em vaig endur de l’assemblea va ser molt bona. Li vaig comentar a un amic l’endemà “aquesta gent són uns killers” i si continueu amb aquest esperit podeu comptar amb mi.

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Gràcies Jordi. Recorda que us varem convidar als que voldríeu comprovar algun tema en concret, que teníeu la possibilitat de venir a les oficines. De totes maneres agraïm el suport públic. 🙏🏿

   7 months ago
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  2 anys i sembla que ja fa temps que 11Onze es I existeix,i que ha vingut per quedar-se i revolucionar el.mon de la banca
  Gràcies equip.,gràcies 11Onze per fer possible aquesta il.lusio

 4. Laia FabreLaia Fabre says:
  Laia

  Fer-se forat, no es facil, dins del mon financier, caldrà veure quins son els plantejaments avui a la assamblea, algú anirà??

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Tal qual ho dius, Laia, no és gens fàcil. L’assemblea? Molt bé, va ser molt interessant… Moltes gràcies pel teu comentari!

   8 months ago
 5. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Totalment d’acord Mercè 👌

 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Les entrevistes del Toni Mata amb el president d’ 11Onze sempre cal escoltar-les més d’una vegada.
  Hi ha un moment en què James Sène diu que 11Onze no és una performance com les que s’han fet a Catalunya els 10 o 12 darrers anys.
  En l’actual situació del país són paraules i fets que el fan únic i imprescindible.. Gràcies.

 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 8. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Pas a pas és va fent camí, i el vostre es un pas ferm. Gràcies per fer-ho posible. La plaça ha crescut gràcies a la vostra feina, professionalitat, transparència,… I els q en formem tb hem contribuït amb el nostre granet, amb el ” boca a boca” i engrescant a coneguts, familiars a formar-ne part.
  Moltes felicitats equip 11ONZE i a per molts més 🥂🥂

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Més que granet , jo diria Pales de en el teu cas. Gràcies a tu Manel, i felicitats per la part que et toca.🙏🏿

   8 months ago

Leave a Reply

You may also like

11Onze

About 11Onze | Litigation Funding

12:43

11Onze

About 11Onze | Preciosos

12:08

In this conversation about 11Onze we talk to Isaac Sène, Product Manager, about the

11Onze

About 11Onze | Bitvavo at 11Onze Recommends

20:35App Store Google Play