11ONZE TV

Sobre 11Onze | Asamblea Informativa Inversores

¿11Onze está muerto? Radicalmente no. En esta conversación con el presidente de 11Onze, James Sène, hablamos de la situación de la entidad. Esta semana hará 2 años que se puso en marcha El Canut, la aplicación financiera de 11Onze y la compañía sigue consolidando su suelo en un contexto lleno de dificultades y trabas. El próximo 11 de octubre, se celebrará una Asamblea Informativa de Inversores en la que se analizarán los resultados de 11Onze y los próximos pasos. ¿Pero detenernos? ¡Si acabamos de empezar!

11Onze
 1. Josep Grifoll SauríJosep Grifoll Saurí says:
  Josep

  El sistema de pagament on-line amb la vostra targeta falla tot sovint. De vegades la targeta no és admesa, d’altres no arriba el codi de seguretat.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Sí tens problemes amb la teva targeta, truca’ns i mirarem de solucionar-ho el més aviat possible. Back Office recull les incidències i ells han de poder veure si el teu és un problema puntual o recurrent. Moltes gràcies pel teu comentari, Josep!!!

   Hace 7 meses
 2. Jordi PlanasJordi Planas says:
  Jordi

  Ja fa uns dies de l’assemblea i en mantinc un bon record. En un acte d’aquesta mena i sense informació oficial et poden enredar com a un xino. Encara no sé quin grau de relació hi ha entre el que ens vau explicar i la realitat. No obstant, he mirat de donar suport a aquest projecte des del principi i la impressió que em vaig endur de l’assemblea va ser molt bona. Li vaig comentar a un amic l’endemà “aquesta gent són uns killers” i si continueu amb aquest esperit podeu comptar amb mi.

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Gràcies Jordi. Recorda que us varem convidar als que voldríeu comprovar algun tema en concret, que teníeu la possibilitat de venir a les oficines. De totes maneres agraïm el suport públic. 🙏🏿

   Hace 8 meses
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  2 anys i sembla que ja fa temps que 11Onze es I existeix,i que ha vingut per quedar-se i revolucionar el.mon de la banca
  Gràcies equip.,gràcies 11Onze per fer possible aquesta il.lusio

 4. Laia FabreLaia Fabre says:
  Laia

  Fer-se forat, no es facil, dins del mon financier, caldrà veure quins son els plantejaments avui a la assamblea, algú anirà??

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Tal qual ho dius, Laia, no és gens fàcil. L’assemblea? Molt bé, va ser molt interessant… Moltes gràcies pel teu comentari!

   Hace 8 meses
 5. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Totalment d’acord Mercè 👌

 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Les entrevistes del Toni Mata amb el president d’ 11Onze sempre cal escoltar-les més d’una vegada.
  Hi ha un moment en què James Sène diu que 11Onze no és una performance com les que s’han fet a Catalunya els 10 o 12 darrers anys.
  En l’actual situació del país són paraules i fets que el fan únic i imprescindible.. Gràcies.

 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 8. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Pas a pas és va fent camí, i el vostre es un pas ferm. Gràcies per fer-ho posible. La plaça ha crescut gràcies a la vostra feina, professionalitat, transparència,… I els q en formem tb hem contribuït amb el nostre granet, amb el ” boca a boca” i engrescant a coneguts, familiars a formar-ne part.
  Moltes felicitats equip 11ONZE i a per molts més 🥂🥂

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Més que granet , jo diria Pales de en el teu cas. Gràcies a tu Manel, i felicitats per la part que et toca.🙏🏿

   Hace 9 meses

Deja una respuesta

También te puede interesar

11Onze

Sobre 11Onze | Financia Litigios

12:43

11Onze

Sobre 11Onze | Preciosos

12:08

En esta conversación Sobre 11Onze hablamos con Isaac Sène, jefe de producto, del

11Onze

Sobre 11Onze | Bitvavo en 11Onze Recomienda

20:35App Store Google Play