11ONZE TV

There is no second opportunity, for a first impression

In this video we will talk about what happens in the brain when we meet someone for the first time. The first 7 seconds determine a lot more than we think!

Lara de Castro
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Gràcies Lara, en quin poc temps decidim l’impresio que ens causa una persona, interessant

 2. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Gràcies Lara. Conceptes mols clars i ben explicats. A mi m’ha ajudat molt la CNV per desenvolupar la meva feina i m’ha agradat molt els tres conceptes de posició, roba i olor que has dit al final.

  • Lara de CastroLara de Castro says:
   Lara

   Hola Sergi!
   La CNV és interessantíssima per mi! Moltes gràcies per ser-hi tan present a La Plaça. Seguim!

   5 months ago
 3. Oleguer BertranOleguer Bertran says:
  Oleguer

  Tinc un familiar amb TDAH, o sigui que coneixia l’existència dels tres cervells (és una manera fácil de poder entendre les seves reaccions), però mai me l’havien enfocat des d’aquest punt de vista. I, per descomptat, tampoc m’havien plantejat la possibilitat d’actuar conscientment per a canviar les decisions inconcients dels altres.
  Molt bon video, m’ha agradat molt!

  • Lara de CastroLara de Castro says:
   Lara

   Moltes gràcies Oleguer! Sé de la dificultat del TDAH per a qui ho pateix i per als del seu voltant, i em fa feliç que el vídeo t’hagi agradat. El vaig fer justament perquè arribés a persones que com tu, els hi fa ressò significatiu. Que tinguis molt bon cap de setmana i desitjo que segueixis gaudint de La Plaça!

   6 months ago
  • Silvia GarrigaSilvia Garriga Sole says:
   Silvia

   Ens alegrem molt de que t’hagi agradat aquest vídeo Oleguer, és un tema bastant desconegut. Estic segura que si segueixes donant una ullada per La Plaça trobaràs més continguts que et resultaran d’interès.
   Moltes gràcies pel comentari!

   6 months ago
 4. Enrique Puig i DomingoEnrique Puig i Domingo says:
  Enric

  Bon dia Lara. He de dir-te que m´ha sorpès molt positivament el contingut que has desenvolupat. Senzillament … espectacular. He estudiat força temes sobre comunicació no verbal (sóc comericial sector turisme) i he de dir-te que he après coses que mai havia sentit. Gràcies per compartir =) Enric

  • Lara de CastroLara de Castro says:
   Lara

   Gràcies Enric! El tema de la CNV és quelcom que sempre m’ha interessat molt, és fascinant com pot determinar tantes coses en tan poc temps oi? Aquí a La Plaça ja has vist que ens agrada compartir molt i molt variat, i sempre és un plaer tenir gent que, com tu, ens encoratja a seguir. Que tinguis molt bon dia, Enric! Seguim!

   6 months ago

Leave a Reply