11ONZE TV

How it is in everyone’s interest to invest in non-profit projects

Laura Bunyol, sociologist and Agent 11onze, explains in a very graphic and understandable way the importance of considering investments in non-profit organizations or towards public or private entities that generate social rescue strategies, as a global benefit investment and return on investment capital and credit generation within the financial economic system.

11Onze
 1. Marc PadrósMarc Padrós says:
  Marc

  M encanta el vvideo

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Marc, moltes gràcies per veure els meus vídeos, espero aviat treure nou contingut. Bon dia!

   3 years ago
 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Mai havia pensat les ONG,s formant part del que s’anomena economia circular
  Gràcies per l’explicació

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Hola Alicia. De fet en economia tots necessitem una inversió inicial per qualsevol projecte! I si és bó pel benestar global, si partim del principi que estem tots connectats, també ho és per tots en particular. Gràcies per comentar!

   3 years ago
 4. ANGEL JAIME MONDÉJAR GRANÉANGEL JAIME MONDÉJAR GRANÉ says:
  ANGEL JAIME

  Moltes gracies molt entenedor i amb moltes ganes de saberne mes 🙏

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Hola Angel, gràcies pel teu comentari, m’alegro que t’hagi agradat. Et convido a seguir els vídeos que parlen de comunitat on pots trobar més informació sobre el paper de les ONG. També estar atent amb els pròxims vídeo d’inversió. Molt interessants!! Gràcies

   3 years ago
 5. M Cruz López ÁlvarezM Cruz López Álvarez says:
  M Cruz

  Estaria bé veure tot
  el recorregut de l’ inversió feta

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Hola M Cruz, si, exacte! Molt bona idea! Qui sap si aviat podrem fer ús públic de la Intel·ligència Artificial per poder identificar recorreguts i trajectòries més comuns o fins hi tot establir mecanismes eficaços per evitar blanqueig i per fer d’aquest món un lloc més just i equitatiu.

   3 years ago
 6. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Molt Didactic!! Pero caldría tenir un control més directe sobre aquestes ONG’s per tal que no passi el que ja hem vist en moltes d’elles. M’encanta ajudar, pero si es a qui ho necessita, encara millor.

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Hola Sergi, és cert. Molt d’ull amb aquestes ONGs que el seu propòsit és assegurar els beneficis camuflats en fundacions que realment no tenen un retorn real de capital cap al territori. O que només utilitzen els projectes per fer rentat de cara davant l’opinió pública. Un tema molt interessant i una tendència econòmica social analitzable! Bona aportació!

   3 years ago
 7. Enlil Orion Gonzalez MunzonEnlil Orion Gonzalez Munzon says:
  Enlil Orion

  Més que retorn del capital d’inversió, jo ho entenc com a un agument de la participació en la economía per part de persones que no poden fer-ho, i això el que fa es activar molt més el sistema econòmic. S’ha de veure com un benefici indirecte, on qui guanya es el sistema econòmic en general, i no una persona o entitat en concret. Ho explica la sinopsis: ”Aquesta inversió és en realitat una estratègia de retorn de capital d’inversió i de generació de crèdit dins del mateix sistema econòmic financer.”

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Moltes gràcies Enlil per la teva resposta. Sé que no és un tema del qual estem acostumats/des a sentir parlar i és molt positiu generar conversa sobre temes tant importants. Els temps estan canviant.

   3 years ago
 8. Jordi PlanasJordi Planas says:
  Jordi

  Hola Laura, m’ha agradat molt el teu video, però em costa de veure-hi la relació amb el text que acompanya el video. És a dir la inversió en projectes socials i el retorn del capital d’inversió a través del banc

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Hola, Jordi, benvingut! M’encanta el teu comentari! Aquest és precisament el debat que volia generar i crec que pot ser un debat molt interessant i de creixement per tots i totes! Estarem a l’aguait per trobar algun exemple pràctic i seguir obrint noves perspectives. Pensa que en cap cas he parlat de si són beneficis a llarg o a curt termini i a més a més l’èxit d’una bona collita està en no plantar mai totes les llavors en el mateix camp. Fins aviat!

   3 years ago

Leave a Reply

You may also like

Community

NGOs and Sustainable Development Goals

06:32

Do you know what role NGOs play in achieving Sustainable

Community

Indicators: measuring inequality

05:00

In this video we show you a socioeconomic indicator that

Community

Hunger in the world

04:07

By bringing you data about the situation of people who suffer from famine and the impactApp Store Google Play