11ONZE TV

Does the rent fit my profile?

In this video we present the main advantages of renting compared to buying. The rental allows more freedom of movement and a much lower initial outlay on the purchase.

Sandra Molas
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Mentre els preus del lloguer siguin com són actualment surt més a compte comprar ,tot i que són certes les avantatges anomenades

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Pilar Oltra ViguerasPilar Oltra Vigueras says:
  Pili

  Si és que encara ens queda molta feina per fer, gràcies Sandra.

 4. Natàlia Cugueró-EscofetNatàlia Cugueró-Escofet says:
  Natàlia

  Molt interessant 👏👏

  • Sandra MolasSandra Molas says:
   Sandra

   Celebro que ho trobis interessant Natàlia, gràcies! L’accés a la vivenda i el que implica en les nostres finances és prou important com perquè plantegem realitats i alternatives d’arreu que ens convidin a la reflexió.

   5 months ago
 5. laura bunyollaura bunyol says:
  laura

  Com és possible que hi hagi tants habitatges buits i en desús, cases precioses que son patrimoni i que s’estiguin deixant caure només perquè no hi ha implicació pública en aquests béns.

  • Sandra MolasSandra Molas says:
   Sandra

   Cert Laura. Hi ha iniciatives públiques per ajudar als ciutadans a accedir a una vivenda, però la oferta encara és escassa, al meu parer. Un exemple, L’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona administra més de 7.000 habitatges de lloguer. Està bé, però abans no arribi a les xifres de Viena que comentem en el vídeo, encara queda molt camí per recórrer.

   5 months ago

Leave a Reply