11ONZE TV

Evolution of local purchasing online

Pilar Oltra Vigueras

How we have evolved from the van that came to your house with fish or bread, to the van that comes home with the grocery bags online. What have we lost along the way? Do you still socialize?

Pilar Oltra Vigueras
 1. Sergi Zamora Sola says:

  Gràcies Pilar per com ho has explicat. Jo també anava a buscar la llet de vaca i després l’haviem de bullir, treure la nata, ….. Pero els temps canvien i també ens hem d’adaptar.

  • Pilar Oltra Vigueras says:

   Ho sé Sergi, en formar part de la nostra infantesa gaudim recordant.
   Hem de saber trobar un intermedi, i fer ben bé el que podem, que a vegades no és el que voldríem, però és el que ens mana la situació.
   Gràcies per passejar per la plaça.

   2 months ago
 2. laura bunyol says:

  Hola Pilar! Molt bé!! Aquestes reflexions són molt i molt importants fins fa poc, jo vivia a un lloc on encara passaven a vendre el peix i el pa, els estris i productes d’higiene, els pots, les olles i altres cosetes que passaven a vendre per la porta de casa particulars i veïns. Ens hem acostumat al fet que la venda lliure i al carrer és delicte, però la veritat, quin delicte hi ha en vendre o oferir un producte que no ens ofereixin els supermercats. Productes de proximitat, de qualitat, artesanals i manufacturats. Avui, els productors locals ho tenen tan complicat que s’han començat a agrupar en cooperatives altra vegada tal com feien les primeres panificadores cap a començament de segle. Sí que és cert que cada vegada hi ha menys temps i socialitzem molt poc quan sortim. Així que un dia a la setmana no està malament dedicar-lo a conèixer com li va la vida a l’altre i fer consum conscient afavorint als productors que cuiden més la nostra comunitat.

  • Pilar Oltra Vigueras says:

   Tota la raó Laura, quin privilegi haver gaudit fins fa poc d’aquest sistema tant i tan enriquidor.

   3 months ago

Leave a Reply