11ONZE TV

Evolució de la compra local a l’online

Pilar Oltra Vigueras

Com hem evolucionat des de la furgoneta que arribava a casa teva amb el peix o el pa, a la furgoneta que arriba a casa amb les bosses del super online. Què hem perdut pel camí? Sociabilitzes?

Pilar Oltra Vigueras
 1. Sergi Zamora Sola says:

  Gràcies Pilar per com ho has explicat. Jo també anava a buscar la llet de vaca i després l’haviem de bullir, treure la nata, ….. Pero els temps canvien i també ens hem d’adaptar.

  • Pilar Oltra Vigueras says:

   Ho sé Sergi, en formar part de la nostra infantesa gaudim recordant.
   Hem de saber trobar un intermedi, i fer ben bé el que podem, que a vegades no és el que voldríem, però és el que ens mana la situació.
   Gràcies per passejar per la plaça.

   Fa 2 mesos
 2. laura bunyol says:

  Hola Pilar! Molt bé!! Aquestes reflexions són molt i molt importants fins fa poc, jo vivia a un lloc on encara passaven a vendre el peix i el pa, els estris i productes d’higiene, els pots, les olles i altres cosetes que passaven a vendre per la porta de casa particulars i veïns. Ens hem acostumat al fet que la venda lliure i al carrer és delicte, però la veritat, quin delicte hi ha en vendre o oferir un producte que no ens ofereixin els supermercats. Productes de proximitat, de qualitat, artesanals i manufacturats. Avui, els productors locals ho tenen tan complicat que s’han començat a agrupar en cooperatives altra vegada tal com feien les primeres panificadores cap a començament de segle. Sí que és cert que cada vegada hi ha menys temps i socialitzem molt poc quan sortim. Així que un dia a la setmana no està malament dedicar-lo a conèixer com li va la vida a l’altre i fer consum conscient afavorint als productors que cuiden més la nostra comunitat.

  • Pilar Oltra Vigueras says:

   Tota la raó Laura, quin privilegi haver gaudit fins fa poc d’aquest sistema tant i tan enriquidor.

   Fa 2 mesos

Deixa una resposta