Quatre tendències fintech que marcaran el 2022

L’univers de les fintech s’eixampla cada dia que passa. Les fintech estan marcant el camí a seguir en el món de les finances i 11Onze som la punta de llança d’aquest canvi. Bona mostra d’això és que les tendències fintech que marcaran el 2022 estan en sintonia amb els nostres pilars fonamentals. Vegem-ho!

 

La proximitat, la ciència del client, el benestar financer i la comunitat són les quatre potes que les entitats financeres i, més concretament, les fintech hauran de promoure si volen continuar transformant el món dels diners. De tot això i més en parlarà el president d’11Onze, James Sène, a la segona Fintech Talk. La xerrada serà aquest dimecres 16 de febrer a les 19 h al ‘coworking’ de Monday Barceloneta, en anglès i amb un aforament molt limitat. Encara no t’hi has inscrit? Fes-ho aquí!

 1. L’aposta per la proximitat. L’any en què la ciutadania en situació més vulnerable ha dit prou a l’exclusió financera també ha de ser l’any en què les entitats facin una aposta decidida per la proximitat. Proximitat, proximitat, proximitat. Aquest ha de ser el mantra per satisfer les necessitats de la població. 11Onze demostra que no hi ha excuses a l’hora d’atendre la seva comunitat: va néixer de la mà d’un equip d’agents que solucionen qualsevol dubte 24/7 i ha impulsat el servei ‘11Onze a Casa’, per resoldre preguntes per videotrucada, trencar la bretxa tecnològica i establir vincles més forts amb els clients.
 2. Benvinguda ciència del client. En un món altament tecnològic com el nostre, on la ciutadania ha d’aprendre a moure’s financerament en el núvol, també és importantíssim oferir una bona experiència digital. Aquest any, aquesta experiència haurà de permetre, no només satisfer les necessitats immediates del client, sinó anticipar-s’hi. Amb la web d’11Onze, La Plaça, també som pioners en aquest aspecte. Els darrers mesos, hem estat reconeguts en diversos premis de disseny de prestigi internacional, perquè oferim a la nostra comunitat, que aplega més de 10.000 persones, una plataforma financera per interactuar sense barreres.
 3. Fomentar el benestar financer. Si volem complir el marc general de la Comissió Europea i la Xarxa Internacional d’Educació Financera de l’OCDE, per força haurem de promoure l’educació financera, que és essencial, alhora, per fomentar el benestar financer. Es tracta que els clients tinguin accés a tota la informació i que l’entitat financera faci tot el possible perquè prenguin les decisions més encertades. És per això que a 11Onze ens hem marcat com a objectiu primordial difondre continguts financers arreu. A La Plaça ho fem a través del Magazine, 11Onze TV i la secció Aprendre. I, a fora, també ho fem amb les Fintech Talks i 11Onze Escola
 4. La creació d’una comunitat financera. La darrera tendència fintech que marcarà aquest 2022 és el pilar fonamental d’11Onze: la comunitat. A 11Onze estem convençuts que, si fem les coses plegats, arribarem més lluny. I la realitat ens dona la raó. A La Plaça, estem ampliant el nostre ‘marketplace’ amb tots els serveis i productes que oferim; i, sense anar més lluny, ara també facilitem comprar or al millor preu amb Preciosos 11Onze. Tot això és possible, precisament, perquè som una comunitat i podem fer compres agrupades.

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Descobrim les tendències fintech

2min lectura

Fa tan sols un mes que vam estrenar les Fintech Talks, on el

Finances

Les fintech guanyen terreny als bancs

5min lectura

Les fintech estan fent una revolució financera sense

Economia

Les fintech, el futur de la banca és ara

4min lectura

Cada vegada són més les empreses que fusionenEquip Editorial Equip Editorial
 1. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  Bones iniciatives d’11Onze, Consolidem-ho. Gràcies.

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Amb una Comunitat així, som imparables. Gràcies per confiar en nosaltres, Pere. Seguim a La Plaça!

   Fa 2 anys
 2. Josep RouraJosep Roura says:
  Josep

  És clar que la banca tradicional s’està morint. Benvinguts 11onze, heu de ser els banc dels catalans!!

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Pensa Josep que no defallirem fins a assolir l’objectiu. Gràcies pel comentari i ens veiem per La Plaça!

   Fa 2 anys
 3. Jesus Manuel Nuňez TizadoJesus Manuel Nuňez Tizado says:
  Jesus Manuel

  Moltes gràcies

 4. Daniela SimónDaniela Simón says:
 5. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 6. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Estem fent quelcom gran i la vostra feina i empenta es fonamental
  Gràcies

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Gràcies a tu, Alícia! Sense totes les persones com tu, de la comunitat 11Onze, res d’això no seria possible.

   Fa 2 anys
 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 8. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Molt bon article, i molt bona tasca la que feu.

Deixa una resposta

App Store Google Play