Fintech Talks: descobrim les tendències fintech

Fa tan sols un mes que vam estrenar les Fintech Talks, on el nostre cap tecnològic, Raül Arribas, va parlar de les criptomonedes. Ara, a la segona xerrada, el president d’11Onze, James Sène, explicarà per què les fintech estan desbancant la gran banca. Hi vols assistir? Inscriu-t’hi!

 

Les fintech, que combinen l’última tecnologia amb una gestió financera més eficaç, cada dia estan guanyant més terreny als bancs tradicionals. Precisament, 11Onze és la punta de llança d’aquest canvi, i busca empoderar la seva comunitat a través de La Plaça. Però, què diferencia realment les fintech de la gran banca? Per què la gran banca va a remolc en el món de les finances? Quines seran les tendències del 2022?

Aquestes i altres preguntes les resoldrà a la segona Fintech Talk el president d’11Onze, James Sène, que oferirà una guia sobre les tendències fintech amb una visió innovadora de la nova economia. La xerrada serà el proper dimecres 16 de febrer a les 19 h al ‘coworking’ de Monday Barceloneta, en anglès i amb un aforament molt limitat. T’hi pots inscriure aquí.

 

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android i Apple. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

“El ‘blockchain’ és més segur que la banca”

2min lectura

La tecnologia ho està canviant tot. El sistema financer

11Onze

“La tecnologia hi és, tot depèn de nosaltres”

5min lectura

11Onze va iniciar les FintechTalks parlant de criptomonedes amb

11Onze

T’expliquem les criptomonedes

2min lectura

11Onze inicia un cicle de xerrades a Monday, xarxa pioneraEquip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Daniela SimónDaniela Simón says:
  3. Pere SorianoPere Soriano says:
  4. Josep RuaixJosep Ruaix says:
  5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:

Deixa una resposta

App Store Google Play