Fintech Talks: t’expliquem les criptomonedes

11Onze inicia un cicle de xerrades a Monday, xarxa pionera d’espais de ‘coworking’ a l’Estat espanyol. Les Fintech Talks són un punt de trobada sobre innovació financera per a tots els públics i, especialment, per a emprenedors, ‘startups’ i empreses. La primera ponència va sobre les criptomonedes, amb el CTO d’11Onze, Raul Arribas. Hi vols assistir? Inscriu-t’hi.

 

Perquè està en el nostre ADN, perquè volem empoderar les persones amb coneixements financers i perquè ho volem fer amb rigor i excel·lència. El cicle de conferències sobre fintech, amb experts d’11Onze, és una via més per connectar amb la comunitat, per conèixer què es cou i s’impulsa a les empreses emergents del país. L’interès d’11Onze per la divulgació financera no podria haver trobat un espai més actiu que l’ecosistema que ofereix Monday.

11Onze inicia les seves Fintech Talks, aquest nou format de xerrades per estar al dia sobre l’ecosistema de les criptomonedes i el món fintech, amb la conferència del CTO d’11Onze, Raul Arribas, que oferirà una guia essencial per entendre la ‘criptocurrency’. La xerrada serà el proper dimecres 19 de gener a les 19 h al ‘coworking’ de Monday Diagonal, en anglès i amb un aforament molt limitat. T’hi pots inscriure aquí

 

Motivar l’esperit emprenedor

Monday fa anys que lidera una transformació dels espais de treball, i proposa a les desenes d’empreses emergents que acull oficines dinàmiques, on el debat és essencial per impulsar nous projectes de negoci. És en aquest sentit que organitzen cicles de conferències com les Fintech Talks, que permeten teixir vincles entre clients i socis. Monday ja compta amb oficines a Barcelona, Madrid i Màlaga, i està en contacte amb les principals empreses del sector tecnològic del món.

 

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

“11Onze és un projecte transcendental”

2min lectura

La criptomoneda i els NFT, el metavers, la intel·ligència

Premsa

Fintech & Finance News

3min lectura

El mitjà especialitzat en temes fintech celebra el llançament d’11Onze Check, un servei

11Onze

El 2022, 11Onze arriba el doble de fort

2min lectura

2021 ha estat l’any que ha vist néixer 11Onze.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  El català es perd perquè impera el castellà, no per l´anglès. La canalla no parla anglès al pati ni al carrer. Parla castellà

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Tota la raó del món, Mercè, i moltes gràcies pel teu comentari.

   Fa 2 anys
 2. David PellicerDavid Pellicer says:
  David

  Una conferència a Barcelona, amb un conferenciant català, amb públic català, i es farà en anglès? Per una banda fa riure i per l’altra és trist. Per coses com aquestes és per les que el català es perd.

  • Toni MataToni Mata says:
   Toni

   David, és un acte que es consumirà fora de Catalunya. A La Plaça aquesta ponència estarà disponible en català.
   Dit això: el català es perd per la mala feina de la CCMA i de la Generalitat i per la manca d’eines d’Estat que facin necessària nostra llengua per treballar al nostre país.

   Fa 2 anys
  • Rosa Pinadella DinaretRosa Pinadella Dinaret says:
   Rosa

   Estem d’acord, molt trist..

   Fa 2 anys
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 4. Daniela SimónDaniela Simón says:
 5. James SeneJames Sene says:
  James

  👌🏿🙏🏿

 6. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 7. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Avançant sense parar ,felicitats

 8. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 9. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  11Onze va en serio, amb “rigor i’ excel·lència”.El “coworking” és una bona eina de divulgació. S´hi pot fer feina, no és només publicitat.

Deixa una resposta

App Store Google Play