Com pagar 15 vegades menys per l’aigua que beus

Si et preocupa l’aigua que beu la teva família, probablement carreteges cada any centenars de garrafes o milers d’ampolles d’aigua mineral que et costen més de 1.000 euros. Amb un filtre a la teva aixeta, pots continuar gaudint d’aigua de qualitat, reduir per 15 la teva despesa, ajudar el planeta i estalviar-te mal de caps i d’esquena.

 

Estalviar no significa necessàriament privar-se de moltes coses. Sovint significa evitar sobrecostos innecessaris en productes essencials. Per això neix Imprescindibles 11Onze, per a que puguis reduir despeses en productes dels quals no pots prescindir.

El primer d’aquests productes disponibles a la web d’11Onze està relacionat amb l’aigua, el líquid essencial per a la vida. Hem de beure’n dos litres diaris i el més habitual és que acabem comprant un munt d’ampolles o garrafes de plàstic, amb el consegüent impacte mediambiental del plàstic que comporten.

Una família de quatre membres hauria de beure una mitjana de 2.920 litres d’aigua a l’any. Això equival a una despesa mínima de 1.196 euros si comprovem els preus de les ampolles d’1,5 litres més populars als principals supermercats d’Espanya i fem la mitjana.

En termes mediambientals, aquest consum suposa més de 60 kg de plàstic abocats al planeta i una quantitat de CO₂ similar emès a l’atmosfera durant la seva fabricació i transport.

 

Més de mil euros d’estalvi

És possible beure aigua de bona qualitat, amb bon sabor, estalviar i ajudar a preservar el planeta? La resposta és sí. Tan senzill com substituir el consum d’aigua envasada per aigua filtrada. El filtre Tapp Water, que està fet en un 70 % de closca de coco, captura fins a 100 substàncies que podem trobar a l’aigua corrent, metalls pesants inclosos.

Pel que fa a l’estalvi econòmic, la senzilla instal·lació d’aquest filtre, que no requereix cap eina, equival a un estalvi de més de 1.100 euros a l’any per a una família de quatre membres. De gairebé 1.200 euros que suposa la compra d’aigua envasada es passa a menys de 90 euros en total.

El kit amb el filtre i els recanvis necessaris per al consum anual costen 79,99 euros. I a això només s’han de sumar menys de 10 euros de consum d’aigua de l’aixeta, tenint en compte que el preu mitjà a Espanya és d’aproximadament 0,0019 euros per litre i que amb el pack anual de Tapp Water es poden filtrar fins a 4.800 litres.

El planeta també s’estalvia plàstic i CO₂

Addicionalment, el medi ambient s’estalvia unes 1.947 ampolles de plàstic que no hauràs de carregar fins a casa i 63 kg de CO₂. I també t’assegures que l’aigua està lliure dels microplàstics que poden desprendre els envasos de plàstic quan es degraden per l’escalfor, i que ja s’ha demostrat que arriben al nostre torrent sanguini.

Tots els productes de Tapp Water passen estrictes proves de qualitat abans de ser enviats als clients i per això ofereixen una garantia d’un any.

 

Si vols descobrir com beure la millor aigua, estalviar diners i ajudar al planeta, entra a Imprescindibles 11Onze.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Mil euros d’estalvi gràcies a un filtre d’aigua

3min lectura

Mil euros més a la teva butxaca i 60 kg de plàstic menys que

Estalvi, benestar i ecologia

3min lectura

Estalviar no significa necessàriament privar-se de

Filtre d'aigua sostenible

1min lectura

Enrosca’l a la teva aixeta i comença a estalviar!Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  Joan

  ostres, interessant això em servirà per rendibilitzar més vé l’aigua, gràciess bon article!

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Sempre és positiu aportar coneixement utilitzable a la comunitat, Joan. Seguim a La Plaça!

   Fa 8 mesos
 2. Pere SorianoPere Soriano says:
 3. Antoni Maria Gavarró FerrerAntoni Maria Gavarró Ferrer says:
  Antoni Maria

  Para la pena si disposem d’un equip descalcificador i filtratge per carbó actiu amb osmosi inversa?

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Si ho tens, ja estàs cobert, en tot cas et serviria per filtrar encara més l’aigua que tu, amb l’osmosi, ja hauries de tenir prou bé… I pel que fa al descalcificador entenc que també ho has de tenir com cal, ara bé, hi han marques que tenen millors prestacions que d’altres, i ets tu quí millor ha de saber com et funcionen a tu els teus sistemes de filtratge d’aigua. Moltes gràcies pel teu comentari, Antoni!!!

   Fa 2 anys
 4. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Molt bona proposal. M’ho miraré per tal de decidir-ne la seua aplicació. Merci!

  • Pilar Oltra Vigueras says:

   Encantats d’atendre’t amb qualsevol cosa que vulguis preguntar. Gràcies, Jordi.

   Fa 2 anys
 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Dona q pensar, gràcies!!!!!!

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Oi tant que sí, és tal qual, aprofitem millor l’aigua que ja tenim de la companya subministradora d’aigua i fem un bé a la natura perquè no haurem de consumir tant plàstic. Moltes gràcies pel teu comentari, Manel!!!

   Fa 2 anys
 6. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Interessant l’estalvi econòmic, de plàstic i CO2. Bona iniciativa.

Deixa una resposta

App Store Google Play