Mil euros d’estalvi gràcies a un filtre d’aigua

Mil euros més a la teva butxaca i 60 kg de plàstic menys que s’aboquen al planeta. Aquest seria el resultat cada any de substituir el consum d’aigua embotellada per aigua de l’aixeta filtrada. Sandra Molas, responsable comercial d’11Onze, explica com podem començar a reduir despeses fixes gràcies a una nova línia de productes d’11Onze que s’estrena amb els filtres Tapp Water.

 

Sandra Molas, responsable comercial d’11Onze, presenta en aquest podcast els filtres d’aigua Tapp Water, que ja estan disponibles a la web d’11Onze. Es tracta del primer producte d’una nova gamma anomenada “Imprescindibles”, que aniran apareixent al Marketplace d’11Onze “per ajudar a estalviar a la gent en despeses imprescindibles”, segons Molas.

La responsable comercial d’11Onze calcula que el consum d’aigua embotellada per a una família de quatre membres “se’n va gairebé a uns 3.000 litres l’any”, la qual cosa es tradueix en “una despesa anual, si la compres embotellada, de com a mínim 1.000 euros”. I a això s’ha d’afegir els “60 kg de plàstic” per al planeta que suposen les 2.000 ampolles d’1,5 litres que es necessiten.

Preu mínim gràcies a la compra comunitària

El filtre Tapp Water, que està fet en un 70 % de closca de coco, captura fins a 100 substàncies que hi ha a l’aigua corrent, metalls pesants inclosos, i “el gust de l’aigua canvia notablement”, segons Molas. Des de l’apartat d’Imprescindibles d’11Onze ja es pot comprar el filtre d’aigua per l’aixeta amb recanvis per un any per 79,99 euros.

També hi ha disponible a la web d’11Onze un kit per la dutxa que costa 49,99 euros. Aquest segon filtre està pensat per adults i nens que tenen “la pell delicada”, ja que “filtrar els metalls pesants ajuda a reduir picors”, com explica la responsable comercial d’11Onze, i també a estalviar xampú i sabó.

Sandra Molas explica que el fet de comprar els filtres per a una comunitat com és l’11Onze ha permès aconseguir el “millor preu possible per aquest producte”.

 

Estalvi, salut i medi ambient

A l’entrevista, Sandra Molas també adverteix del risc que suposen per la nostra salut les partícules que es desprenen de les ampolles i garrafes a causa de la calor a què es poden veure sotmeses durant l’emmagatzematge i el transport: “Quan aquests plàstics s’escalfen, desprenen micropartícules a l’aigua i aquesta aigua te la beus”. I ningú pot saber si l’envàs del qual beus l’aigua ha estat “al sol o sotmès a altes temperatures”.

“Aquí estem parlant d’estalvi, estem parlant de salut i estem parlant de medi ambient”, conclou Molas.

 

Si vols descobrir com beure la millor aigua, estalviar diners i ajudar al planeta, entra a Imprescindibles 11Onze.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Estalvi, benestar i ecologia

3min lectura

Estalviar no significa necessàriament privar-se de

Filtre d'aigua sostenible

1min lectura

Enrosca’l a la teva aixeta i comença a estalviar!

Filtre sostenible per a la dutxa

1min lectura

Enrosca’l a la teva dutxa i cuida’t!Equip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes gràcies! Es molt bona idea 👏👏👏

  • Sandra MolasSandra Molas says:
   Sandra

   Gràcies Jordi! T’animo que ho provis si encara no ho tens, la comoditat, la consciència i la butxaca t’ho agraeixen 😉

   Fa 2 anys
 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Es compatible amb el descalcificador? Gràcies .

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Hola Mercé. En principi el filtre s’instal·la a l’aixeta a la part de la sortida de l’aigua. En si mateix el nostre filtre d’aixeta ja filtra la calç, i també en tenim un de la dutxa que a vegades per la pell també és important la duresa de l’aigua per la salut.
   https://www.11onze.cat/filtre-aixeta-sostenible/

   Fa 2 anys
 3. Anna PortabalesAnna Portabales says:
  Anna

  Quan es tracta d’aigua amb nivells elevats de nitrats, és efectiu? els elimina? Gràcies!

Deixa una resposta

App Store Google Play