11Onze Business

La màxima efectivitat al millor preu

Que el temps és diners ho sap tothom, però sobretot els que teniu un negoci. Les empreses necessiten gestionar les seves finances de pressa, tenir visibilitat absoluta sobre tot el que passa i estalviar al màxim. Per això amb 11Onze Business pots automatitzar processos de manera simple i efectiva, enviar o rebre diners a 180 països o canviar divises al millor preu.

 

Ja són aquí els comptes 11Onze Business amb IBAN del Regne Unit. Què podràs fer?

M'in

GESTIÓ DE DINERS

 • Visibilitat a temps real sobre la teva tresoreria.
 • Crea subcomptes per a projectes.
 • Inclou a tants membres del teu equip com vulguis. Assigna’ls nivell de gestió per delegar tasques sense perdre el control de tots els moviments.
 • Notificacions en temps real de les operacions al teu compte.

PAGAMENTS MASSIUS

 • Gestiona diversos beneficiaris i milers de conversions i pagaments, tot d’una vegada.
 • La plataforma d’11Onze Business és senzilla i intuïtiva. Estalvia temps, diners i redueix errors humans.
 • Ideal per als pagaments de nòmines i dividends recurrents.

CANVI DE DIVISES

 • Compte multidivisa. Pots tenir un subcompte per cada divisa.
 • Opera amb Forex a preus competitius.
 • Consulta el tipus de canvi del mercat.
 • Executa operacions de canvi de moneda o programa-les.
 • Envia diners a un tipus de canvi molt competitiu sense comissions ocultes.
 • Pagaments disponibles en 28 divises a 180 països.

Què més puc fer amb 11Onze Business?

 

Check Suport dels estàndards internacionals pel moviment de capital: incloent SEPA i apostant decididament pel SWIFT gpi, per donar la màxima transparència i velocitat als nostres clients.

Check Control automatitzat de risc i frau: a través de monitoratge de transaccions, IA i integració amb motors de tercers especialitzats.

Check Visualització en temps real: dels pagaments oberts per l’empresa, així com del temps, risc, legalitat, valor i cost dels pagaments.

La nostra plataforma t’ajuda a optimitzar les transaccions per obtenir la millor rendibilitat, velocitat i fluxe de caixa. A més, et permet crear ràpides i precises estratègies de pagament.

 

I què costa tenir un compte d’11Onze Business?

 

El compte d’empresa amb 11Onze costa menys del que estalvies. Perquè t’estalvies diners en transferències, pagaments i canvis de divises. Et volem convidar que gaudeixis de les funcionalitats del compte 11Onze Business i per això t’oferim accés gratuït al compte durant els dos primers mesos. Passat aquest temps, el cost del Pla de Subscripció Mensual de 12,50 € al mes.

 

Què inclou el pla de subscripció?

 • 20 transferències gratuïtes dintre de la Zona SEPA.
  • El preu de les transferències SEPA és de 0,45 € per transferència.
 • L’ús de l’eina de càrrega massiva que et permet executar pagaments en bloc (bulk payments).
 • Un compte multidivisa que et permet crear comptes, emmagatzemar, rebre i convertir diners en les divises que utilitzes en el teu negoci. Tot a preus molt competitius. Amb el pla de subscripció mensual podràs tenir 4 subcomptes, de manera que podràs emmagatzemar al compte 4 divises de la teva elecció.
  • El preu per cada subcompte, amb una divisa diferent de les 4 incloses, és d’1 € al mes.
 • Accés a l’eina de SWIFT gpi sense cost afegit, només pagaràs pel cost de la transferència SWIFT.
  • El preu de les transferències SWIFT és de 9 €* per transferència SWIFT.
   * Els pagaments SWIFT de gran volum poden veure’s subjectes a un descompte en el preu per transferència.
 • Possibilitat de crear subcomptes per a l’òptima gestió de la teva tresoreria. 

 

M'in

Terms of use

Abans d’obrir el compte 11Onze Business…

L’únic requisit és estar registrat a l’estat espanyol.

D’aquesta manera les empreses i autònoms dels països catalans, el públic objectiu d’11Onze, podran beneficiar-se dels avantatges del compte 11Onze Business.

Com pot ser que 11Onze ofereixi un compte empresa tan competitiu?

Doncs perquè, per fer-ho possible, els nostres serveis d’11Onze Business són oferts per Currency Cloud Ltd, regulats als Països Baixos, Regne Unit, Canadà i als Estats Units. 

Currency Cloud Ltd està autoritzada per la Financial Conduct Authority en virtut del reglament sobre diners electrònics de 2011 (Electronic Money Regulations 2011) i el reglament sobre serveis de pagament per a l’emissió de diners electrònics i la prestació de serveis de pagament, amb el número de registre a la FCA 900199.

Diversitat d’IBAN, subcomptes per divises, eines de liquiditat, softwares intel·ligents per a la gestió de l’empresa… 

Descobreix tot el que estem preparant per 11Onze Business aquí.

M'in

FAQs

El compte 11Onze Business que hem tret al mercat es troba en la fase beta. Els nostres desenvolupadors estan treballant àrduament, i en els pròxims mesos posarem a la teva disposició el producte final en català i amb funcionalitats addicionals. Mentrestant, et convidem que provis el compte en fase beta de forma totalment gratuïta.

Beta es refereix a la primera versió d’un producte o programari. Aquesta és una versió de prova que té com a objectiu detectar possibles millores o errors abans del seu llançament al públic. A causa d’això, és possible que com a usuari d’una beta experimentis errors lleus o obtinguis funcionalitats limitades.

No acceptem dipòsits en efectiu en el compte Business per motius de seguretat com a mesura per a la Prevenció de Blanqueig de Capitals en compliment amb la normativa de la Directiva Europea [UE] 2018/843 i amb les recomanacions del Grup d’Acció Financera [GAFI].

Confiem que en el primer trimestre de 2023 els clients del compte 11Onze Business tindran a la seva disposició una extensa oferta de targetes que s’adaptaran a les seves necessitats diàries i de negoci. A més, els clients gaudiran d’avantatges exclusius amb les targetes 11Onze Business.

En la fase beta en la qual ens trobem no és possible pagar els teus impostos a través de la nostra plataforma. Estem treballant per integrar una plataforma de presentació i pagament d’impostos perquè disposis de totes les funcionalitats que necessita el teu negoci.

App Store Google Play