Or Patrimoni

Or, per un futur brillant

Tenir or és tenir un patrimoni capaç de resistir recessions i períodes d’inflació. La incertesa econòmica mundial derivada de l’excés de deute, de la pujada de tipus i de la depreciació de les monedes ha disparat la demanda d’or. Durant el 2022 la demanda va augmentar un 18%, arribant a les 4.741 tones. Per què? Perquè els bancs centrals no havien comprat tant or des de fa 55 anys.

 

➡️ Compra lingots des de 2,5 grams. T’enviem l’or a casa o te’l guardem en custòdia. L’objectiu és que sàpigues que sempre tens el teu or patrimoni, guanyant valor per a tu.

New call-to-action

 

Per damunt de la inflació

Durant 2022, l’or de Preciosos 11Onze va aconseguir pujar de valor per damunt de la inflació.

T’expliquem com funciona!

OR, DEL BO

L’or prové de les refineries més prestigioses i reputades del sector.

  • L’or té una puresa mínima: 999,99
  • Compra mínima: 3.000 €

Per la teva compra rebràs lingots d’or d’inversió.

COMPORTAMENT DE L’OR

L’or és un metall preciós amb un baix risc de devaluació. El seu valor acostuma a pujar perquè és un recurs limitat. En èpoques d’inestabilitat econòmica o d’alta inflació, el seu preu creix de manera més accentuada. Els darrers anys ha acumulat una revalorització de més del 40%.

OR A DOMICILI O EN CUSTÒDIA

No compraràs or digital o una inversió en el valor de l’or. No, t’ajudarem a comprar or físic, or de veritat.

Tan de veritat que, si ho vols, t’arribarà a casa. I si no el vols tenir a casa, es pot guardar en una cambra cuirassada d’una empresa de seguretat especialitzada en la custòdia de metalls preciosos.

EL PODER DE LA COMUNITAT

11Onze vol oferir les millors condicions i servei possible per un motiu que coneixes de sobres: la comunitat 11Onze. El fet de ser molts ens permet tenir més força a l’hora de contactar amb les refineries i obtenir el millor preu possible segons l’oferta i situació del mercat.

EL CONTEXT

Els darrers anys, la continuada impressió de diners ha fet que n’hi hagi massa circulant, fet que els devalua.

Ho notem en la inflació: amb els mateixos diners podem comprar menys coses. Per tant, els diners que tenim als comptes corrents perden valor.

VENDRE L’OR

Quan arribi el moment, podràs escollir si et quedes l’or, el vens o esperes un temps més.

L’avantatge és que l’or sempre es pot vendre, té molta liquiditat i un baix risc de devaluació, perquè és finit i sempre hi ha demanda.

New call-to-action

 

 

✨ Com es fa l’Or Patrimoni de Preciosos 11Onze?

Més informació

Com més quantitat d’or es compra, millors condicions podrem obtenir en funció de les condicions del mercat. Per tant, una compra col·lectiva sempre serà més avantatjosa, ja que podrem aconseguir la millor oferta possible per a tots els membres de la comunitat.

La puresa mínima de l’or d’inversió és de 999,99. El nostre or prové de refineries que certifiquen aquesta puresa exigida, i estan marcats amb el número de sèrie, any de producció i productor.

Per la compra d’or d’inversió no és paga I.V.A. i en cas d’assolir una plusvàlua en la seva venda, aquesta tributa com a Guanys Patrimonials.

No, mai. A 11Onze exigim ​​que tots els fons ingressats provinguin d’una font que hagi estat verificada per un banc. 11Onze només accepta diners del compte bancari original del client i només transfereix diners a aquest mateix compte bancari.

La quantitat mínima de compra d’or són 3.000 €. Fixem un import mínim monetari i no de gramatge perquè d’aquesta manera, a través de la compra col·lectiva, podem gestionar la compra d’or en les millors condicions possibles de mercat.

Mentre que l’or físic és tangible i el podem tocar, l’or digital no deixa de ser un actiu financer que replica la cotització del preu de l’or. Normalment, es tracta d’un ETF o mitjançant derivats.

Quan compres or físic, ets propietari del metall, mentre que invertint en or digital el que tens és un dret o una opció. A més, el valor de l’or és intrínsec i no pot suspendre pagaments, mentre que els actius financers sí.

Des d’11Onze treballem l’or en format de lingots, ja que la relació entre preu i volum en el mercat de l’or és millor en el cas dels lingots.

Procurem comprar fent les combinacions més adients de lingots sempre buscant el millor resultat per al client, tenint en compte l’import de compra i la situació del mercat.

El propietari de l’or sempre és el comprador. 11Onze tramita la venda per així obtenir els millors preus en el mercat. Nosaltres podem custodiar l’or del client per a major seguretat, però el propietari de l’or sempre és el client.

Després de dipositar l’or en les cambres cuirassades, enviarem al client l’albarà de recollida facilitat per l’empresa de custòdia, junt amb les fotografies dels lingots d’or amb el seu número de sèrie corresponent.

Amb el servei de custòdia, el teu or estarà protegit i assegurat pel nivell de servei i serietat que ofereixen les millors empreses de seguretat i custòdia del sector.

A més, adquirint el servei de custòdia, en el venciment del formulari de comanda  podràs optar a renovar el servei de custòdia, a què 11Onze vengui el teu or al preu més beneficiós possible, o a què t’enviem l’or per a la seva custòdia.

Des d’11Onze facilitem als nostres clients la trobada d’un comprador al preu més beneficiós possible pel client.

Per accedir a aquest servei quan el client ha sigut responsable de la custòdia de l’or, s’haurà de trametre el metall cap a l’empresa de custòdia, corrent les despeses de devolució de l’or a càrrec del client. L’or s’ha de remetre amb les mateixes condicions amb les quals s’havia rebut.

És important tenir en compte que les despeses d’enviament poden sofrir variacions segons l’adreça de lliurament, el pes de la mercaderia i l’empresa de logística seleccionada.

Cultura

El valor de l’or

7min lectura

Al llarg de la humanitat, s’han ensorrat imperis, molts sistemes econòmics han fet fallida i

Estalvis

L’or, el refugi davant les crisis

5min lectura

Davant d’una inflació que continua augmentant, la

11Onze

La guia per comprar or

1min lectura

A 11Onze volem ajudar a protegir els teus estalvis d’una manera fàcil i segura.11Onze

“L’or és una protecció”

4min lectura

En temps d’inflació rampant cal buscar maneres de protegir els nostres estalvis.

Or físic vs or digital: diferències

1min lectura

Cada cop més persones s’estan llençant a la compra d’or i

La Plaça – Territori 17: La moneda vs l’or

1min lectura

En aquest episodi de La Plaça analitzem la devaluació que11Onze

L'or, el metall rei

2min lectura

La sèrie d’animació d’11Onze dedica un capítol a l’or.

Estem tornant al patró or?

1min lectura

Estats fora de l’esfera d’occident estan comprant grans

11Onze

Com es fa l’or de Preciosos 11Onze

3min lectura

T’expliquem tot el procés des que l’or arriba a la refineria finsApp Store Google Play