“L’or és una protecció”

En temps d’inflació rampant cal buscar maneres de protegir els nostres estalvis. I això és el que ha fet 11Onze: hem posat en marxa Preciosos 11Onze per ajudar la nostra comunitat a comprar or. Jordi Sánchez, responsable de l’equip de producte d’11Onze, resol tots els dubtes en un nou episodi d’Ens Interessa.

 

Lluny de l’estereotip, que associa la compra d’or —sovint de les joies familiars— a una extrema necessitat, els bancs centrals de grans potències mundials, com la Xina o l’Índia, estan comprant or per protegir les seves reserves davant d’una possible crisi de deute global. Per això és important, assenyala Sánchez, diferenciar molt bé la compra d’or com a consum i com a inversió en valor de la compra d’or físic com a estalvi, que és el que proposa 11Onze amb Preciosos 11Onze.

Quan t’adones que grans governs ja estan fent aquestes compres, aleshores penses que la confiança que fins ara hi havia envers divises com el dòlar potser no és la mateixa… Aquests governs pensen en un actiu molt estable com és l’or”, argumenta el responsable de l’equip de producte d’11Onze. I per què la ciutadania no hauria de tenir les mateixes oportunitats que les grans potències mundials?

Un valor refugi a l’alça

Durant aquests tres darrers anys de pandèmia, l’or ha pujat un 40% el seu valor. Però, per què tothom se sent tan segur amb l’evolució del valor de l’or? “És una qüestió de confiança. Un metall preciós com l’or l’hem de veure, no només com una protecció, sinó com una inversió a llarg termini, un actiu que forma part del nostre patrimoni”, defensa Sánchez.

I ho exemplifica amb dades: “Si s’analitza l’evolució històrica de l’or més enllà d’aquests tres anys de pandèmia, que han estat els més destacats dels darrers deu anys, es demostra que, tot i alguns moments puntuals de correcció, l’or és un veritable valor refugi, un valor segur”. A La Plaça hem recollit aquesta evolució.

 

Un servei de confiança

D’aquesta manera, amb Preciosos 11Onze la fincom facilita a la seva comunitat comprar un valor refugi sense parangó. Tota la informació sobre el servei Preciosos 11Onze es pot consultar a La Plaça. Amb l’ajuda d’un agent 11Onze, el client tindrà dues opcions a l’hora de custodiar la seva compra: guardar l’actiu a casa o contractar un servei de seguretat que se’n farà càrrec.

“Personalment, recomanaria que es faci la custòdia a través d’una empresa de seguretat, que té molts anys d’experiència. Aquest material ve amb tota la documentació, un annex i un envàs certificat que confirma la puresa de l’or. També recomanem que, si l’actiu es guarda a casa, no es manipuli mai la peça, per tenir la seguretat que la podrem vendre posteriorment”, detalla Sánchez.

 

Una suma d’avantatges

Un avantatge que cal tenir en compte, afegeix Sánchez, és que a l’hora de comprar el metall no cal pagar IVA. A més, durant els anys que es custodiï l’actiu tampoc s’haurà de pagar cap impost específic. “I, quan ens decidim a vendre’l, la plusvàlua que hàgim obtingut es pagarà en concepte de guanys o pèrdues patrimonials”, resumeix el responsable de l’equip de producte d’11Onze.

“Al final, el que volem a 11Onze és que la nostra comunitat pugui comprar or al millor preu possible. Com que, a l’hora d’adquirir tot aquest metall, ho fem per a tota una comunitat, 11Onze tindrà molts més avantatges i millors condicions, que es traslladaran al client”, conclou Sánchez. És la gran diferència entre anar per lliure o transformar en col·lectiu.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Ja pots comprar or amb Preciosos 11Onze

2min lectura

11Onze acompleix un altre dels seus objectius fundacionals

11Onze

11Onze t’ajuda a comprar or

3min lectura

La inflació està fent miques el nostre poder adquisitiu. I sembla

11Onze

Protegir els nostres estalvis amb or

2min lectura

Ens trobem en un moment d’incertesa econòmica amb unaEquip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Gràcies per l’explicació 👍

  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Gràcies a tu, Jordi per seguir-nos i llegir-nos. Seguim a La Plaça!

   Fa 2 anys
 2. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  Molt bé. Gràcies.

 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Oportunitat daurada,gracies

 4. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Crec q donaré el pas i faré una inversió en or.
  Gràcies equip 11Onze

 6. Daniela SimónDaniela Simón says:
 7. James SeneJames Sene says:
  James

  🙏🏿 Jordi.

 8. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play