Ja pots comprar or amb Preciosos 11Onze

11Onze acompleix un altre dels seus objectius fundacionals: ajudar la seva comunitat a protegir els seus estalvis. Només tres mesos i mig després de llençar El Canut, engega Preciosos 11Onze.

 

La gent ha de saber com gestionar els seus diners. Estem aquí per donar formació i eines perquè cadascú trobi el que més li interessi. 11Onze ho ha explicat un munt de vegades i segueix un camí marcat: el d’explicar les coses tal com són perquè un usuari format i responsable pugui decidir com tirar endavant. 

Per això, davant d’un escenari inflacionista que perjudica els estalvis, 11Onze ha posat en marxa Preciosos 11Onze. Des d’avui mateix, agents especialitzats ajudaran a qui ho desitgi a fer compres agrupades d’or físic. Tota la informació es troba disponible aquí.

Cal comprar or?

A 11Onze recomanem la compra d’or físic per a tots aquells que vulguin protegir part dels seus estalvis d’una probable crisi de deute. Amb els Estats europeus en nivells de deute de rècord, amb la inflació rampant per l’excés de diner imprès i amb els Estats Units en una situació delicada en plena desdolarització de l’economia mundial… tot sembla indicar que és un bon moment per aprovisionar-se del valor refugi per excel·lència.

Des del llançament d’El Canut, 11Onze segueix ampliant serveis. Avui ja pots tenir un compte universal garantit al 100%, targetes de dèbit, fer pagaments amb el mòbil, transferències instantànies o agrupar els teus comptes a la nostra aplicació. I ara, s’hi afegeix l’opció de facilitar les compres d’or. El que fan els bancs centrals ara ho poden fer les persones.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

11Onze t’ajuda a comprar or

3min lectura

La inflació està fent miques el nostre poder adquisitiu. I sembla

Estalvis

L’or, el refugi davant les crisis

5min lectura

Davant d’una inflació que continua augmentant, la

Estalvis

Invertir en metalls preciosos

4min lectura

Les inversions financeres sempre comporten riscos, però11Onze 11Onze
 1. Xavier RicoXavier Rico says:
  Xavier

  El contracte de l’or, sembla ple d’impresisions a favor de l’empresa, i no sembla que vetlli per les despeses addicionals del client, especialment de custòdia. El cost de la custòdia, pot ser superior a la revalorització de l’or?

  • Amadeu Vilaginés says:

   Bona tarda Xavier. Des d’11Onze en tot moment vetllem pels nostres clients. Sobre el teu dubte, el cost de la custòdia no està lligat a la revalorització del bé en qüestió. Et convidem a que et posis en contacte amb un dels nostres agents especialitzats en metalls perquè puguis resoldre els teus dubtes.

   Fa 2 anys
 2. Xavier RicoXavier Rico says:
  Xavier

  Com es que per comprar or s’ha de fer una transferència a un compte del Banc de Sabadell?

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   És un compte. Moltes gràcies pel teu comentari, Xavier!!!

   Fa 2 anys
 3. Santiago VázquezSantiago Vázquez says:
  Santiago

  Tinc un dubte: entenc que si vull comprar or per mitjà de vosaltres he de tenir descarregat el Canut. És aixi, no?

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   No, Santiago. El Canut instal·lat i funcionant és molt recomanable, perquè et permetrà poder operar amb tots els avantatges d’aquesta app d’última generació i de la seva integració amb la directiva PSD2, però no és un requisit per a la compra d’or amb 11Onze. Gràcies per plantejar-ho!

   Fa 2 anys
 4. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Ja he posat el fil a l’agulla.

 5. Pere SorianoPere Soriano says:
 6. Daniela SimónDaniela Simón says:
 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 8. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Uauh!! 👏🏼👏🏼

 9. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 10. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
 11. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play