“11Onze ens arriba al cor”

L’impulsor Carles Juanico ha apostat per 11Onze des del primer dia. “Vull que m’atenguin com una persona”, va dir només començar. Ara que El Canut ja es pot descarregar a Android i Apple, no dubta a trobar-hi dues grans virtuts: l’ètica i la innovació. 

 

Juanico, assessor immobiliari d’IAD, va participar, com molts altres impulsors, en el testatge d’El Canut, la super app d’11Onze, i en valora “la facilitat d’ús i que és molt ràpida i intuïtiva”. Per a ell, tot el que sigui innovació digital és un avenç que tota entitat financera hauria d’entomar, perquè permet oferir un millor servei i una atenció immediata. I, a parer seu, 11Onze ho aplega tot, a més de la voluntat de recollir l’esperit català per als negocis.

“11Onze és l’entitat que defensa les nostres idees i els nostres interessos com a poble. Estem en mans de gent que només pensa, parlant clar, a treure’ns els duros. I calia un projecte per a apujar-nos la moral, per a ajudar-nos a seguir la lluita d’una forma diferent”, assegura Juanico. L’impulsor admet que, en conèixer la iniciativa d’11Onze, se li va despertar “un instint de rebel·lia”. Rebel·lia per fer les coses diferents. Rebel·lia per construir comunitàriament.

 

Confiar en la comunitat

“11Onze aporta novetat, idees fresques. I, en un món que no és massa ètic, aporta ètica. Jo confio molt en 11Onze, en què les persones siguem els referents, en què que no hi hagi unes classes dirigents que controlin l’economia, sinó que l’economia sigui de la gent corrent. A banda, 11Onze és un projecte engrescador, ens arriba una mica al cor”, confessa Juanico.

Aquest assessor immobiliari considera que la banca tradicional es troba en una “fase terrible”, en què no pots confiar en qui t’atén. En aquest sentit, segons ell, 11Onze suposa una alternativa. A la base, diu Juanico, hi ha la comunitat, que fa que l’ètica sigui possible. “Com més siguem, més fàcil serà que puguem defensar els nostres drets com a clients. Si no, quedem en mans d’uns pocs”, assevera. 

 

La immediatesa de la tecnologia

L’altre valor, per a ell, és el potencial que té fer servir una aplicació com El Canut, un moneder de moneders que està a l’abast de qualsevol a un sol clic. “El dia a dia són les trucades, els whatsapps, i un mòbil és un petit ordinador. No haver de demanar cita prèvia perquè t’atenguin és la conya. Els avantatges d’una aplicació com la d’11Onze són brutals”, assegura.

De fet, l’equip d’agents 11Onze ofereix una atenció constant, i això, segons Juanico, “ajuda molt i molt”. “11Onze té tota la informació sobre les teves finances, de manera que, no només tens un sol gestor, sinó que pots ser atès de forma immediata per qualsevol agent. Ens hem acostumat a tenir-ho tot al moment, i aquest servei cobreix aquesta necessitat”, argumenta.

Juanico, que va visitar la paradeta que 11Onze va muntar al Palo Market Fest, el festival itinerant de cultura, oci i disseny de Barcelona, també valora que 11Onze tingui voluntat de ser l’entitat financera de la Generació Z. “Al Palo Alto vaig veure entre els joves moltes ganes de socialitzar, de fer prosperar els negocis. I jo, que vinc d’un món de petits empresaris emprenedors, puc assegurar que necessitem un banc al nostre costat, que ens doni suport amb un servei de qualitat, immediat i tecnològic”, conclou.

 

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

“Que no passi per Madrid és fonamental”

3min lectura

Ara que els primers 5.000 clients ja es poden descarregar El

11Onze

Els avantatges financers d’11Onze, punt per punt

3min lectura

A La Plaça sovint ens demaneu quins són els motius que donen

11Onze

Tot i més per moure’t dins El Canut

2min lectura

Introduir les dades, fer el procés de verificació, obrir una targetaEquip Editorial Equip Editorial
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Tenir una comunitat, del que sigui, sempre és beneficiós.

 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  👍👍🙏💪

 3. Laura CarlúsLaura Carlús says:
 4. Anònim says:

  Si senyor !!! Tot allò que pugem fer entre nosaltres es mes inportan del que creiem

 5. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Gràcies per aquest article que es nota escrit amb el cor però també amb el cap com jo quan he pres la determinació de fer servir El Canut

 6. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play