Certificat CISI: a 11Onze els agents més preparats

Què són els certificats CISI? Per què són tan prestigiosos? Per què no tots els treballadors bancaris els tenen? T’expliquem per què 11Onze ha volgut que els seus agents financers obtinguin aquesta certificació tan exigent.

 

L’Isa Custodio, directora de Recursos Humans a 11Onze ens explica el perquè de l’elecció del CISI per formar als seus agents.

“La certificació emesa pel Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), amb seu a Londres, és una de les més importants i reconegudes internacionalment.

La certificació que hem demanat als agents correspon al nivell I, que els habilita per gestionar operativa bancària i informar el client de productes financers. És la certificació indicada per a professionals que s’inicien al sector bancari, i té una homologació internacional, la qual cosa permet als nostres agents a treballar en qualsevol territori i amb qualsevol llicència bancària.

També tindrem agents amb certificació de nivell II, que habilita per a l’assessorament de productes financers. Igualment, una certificació amb caràcter internacional.

El sector bancari opera amb diferents estratègies de selecció de personal amb relació a les certificacions. En alguns casos, s’opta per incorporar perfils sense certificació i d’aquesta manera l’agent i l’entitat bancària dissenyen conjuntament el pla de carrera personalitzat per a cada professional, adaptant les diferents certificacions al perfil d’aquest. En altres casos, se cerquen perfils més sèniors que ja disposin de les certificacions d’informació i assessorament, especialment en el cas que s’hagi de gestionar equips directament.”

Què és el MiFID II?

La Directiva Europea sobre els Mercats d’Instruments Financers (MiFID ll) és un reglament de compliment obligatori pels professionals i les institucions financeres que assessoren o ofereixen productes d’inversió als consumidors. Obtenir aquesta certificació és només el punt de partida per entrar de ple en el sector laboral de les finances, i juntament amb altres, és impartida per acadèmies especialitzades a formar professionals del sector. Avui ens centrarem en una de les més prestigioses, The Chartered Institute for Securities & Investment (CISI).

Validar més enllà de la normativa

La crisi financera global del 2008, juntament amb els escàndols de corrupció bancaria, van fer imperiosa la necessitat de reforçar el grau de protecció dels usuaris de productes i serveis d’inversió, incrementant els nivells de transparència en vers els clients, i establint un major control sobre les entitats que presten aquests serveis d’inversió.

És en aquest context on moltes institucions financeres no es conformen només en complir la normativa MiFID ll imposada des de la Unió Europea, sinó que van més enllà en la formació dels seus empleats, per tal de garantir la integritat, ètica i qualitat dels serveis prestats, i així guanyar-se la confiança dels seus clients.

Reconegut prestigi internacional

Aquesta formació ha d’anar a càrrec d’una acadèmia amb un reconegut prestigi internacional que validi la qualitat de les seves certificacions, i The Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) compleix aquest requisit amb matrícula d’honor. Una entitat que va sorgir de la Borsa de Londres l’any 1992, amb seus a 123 països i reconeguda per 40 reguladors nacionals.

Un esforç recompensat

El reconeixement internacional d’aquesta certificació ve donat, en gran part, per la quantitat i qualitat del contingut inclòs en la formació, i especialment per la dificultat de l’examen. Aquest és el motiu pel qual no tots els treballadors d’entitats bancàries disposen d’aquest certificat: són moltes hores de formació i les proves són molt exigents.

El Jordi Sánchez, Cap d’agents 11Onze, ens explica la seva experiència:

  • “Han sigut unes setmanes molt dures per a nosaltres i ens hi hem esforçat de valent. El contingut del certificat és molt complet, però has d’estudiar cada detall per tal d’aplicar-ho a les preguntes tipus test. L’examen és complicat, ja que les preguntes tipus test són complexes i has de raonar bé les respostes abans de donar la definitiva. Crec que val molt la pena tenir aquest títol, t’ajuda a adquirir coneixements financers en l’àmbit personal i professional.”

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

Reps l'assessorament financer adequat?

5min lectura

Només un 13% dels clients el reben

Economia

La revolució bancària

5min lectura

Tornant a l’essència de ser al costat dels clients

Economia

Les fintech

4min lectura

El futur de la banca és ara



11Onze 11Onze
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Joan SánchezJoan Sánchez says:
    Joan

    Sempre és bo estar ben preparat per afrontar els nous reptes. Segur que no defraudareu

    • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
      Oriol

      Ha estat intents, però afrontem el futur amb garanties certificades. Gràcies, Joan pel comentari. Ens veiem a La Plaça!

      Fa 3 anys
  3. Jordi BadalJordi Badal says:
    Jordi

    Gràcies per la informació. Un detall més que dona confiança.

  4. Itmar Canals XifróItmar Canals Xifró says:
    Itmar

    Bona feina, amb moltes ganes de treballar amb vosaltres! 💪

    • Amadeu Vilaginés says:

      Moltes gràcies Itmar, nosaltres també en tenim moltes ganes! 😀

      Fa 3 anys
  5. Esther CanovasEsther Canovas says:
    Esther

    Es important saber que hi ha una gran formacio

    • Elisabet Porqueras Garcia says:

      Gràcies pel teu comentari Esther. S’han de fer les coses bé 👌Ens veiem per la Plaça

      Fa 3 anys
  6. Laura León AmatLaura León Amat says:
    Laura

    És fantastic que ens expliqueu amb tant detall la preparació que cal tenir per ser un bon agent i com ho esteu assolint!! Ens dona confiança i molta empenta per ser amb 11Onze, vingaaa!!!

    • AlbertAlbert Chic Giménez says:
      Albert

      Gràcies per esperonar-nos, Laura! Aquest és el millor “combustible” per nosaltres 👌

      Fa 3 anys
  7. Laura CarlúsLaura Carlús says:
    Laura

    Enhorabona per la recompensa al vostre esforç 👏

  8. Mercè ComasMercè Comas says:
    Mercè

    Quan la mediocritat impera en la majoria d’ ambits del país apareix 11Onze ambun grau d’ exigència professional superlatiu. Busca talent català, el troba el forma i el posa a disposició del país. Gràcies per embrancar-vos en aquesta aventura

  9. Mercè ComasMercè Comas says:
    Mercè

    Quan la mediocritat impera en la majoria d’ ambits del país apareix 11Onze ambun grau d’ exigència professional superlatiu. Busca talent català, el triba

  10. David GarroféDavid Garrofé says:
    David

    Bona feina. La farem grossa

  11. Jordi FerréJordi Ferré says:
    Jordi

    Demostreu que us preocupeu tant dels futurs clients, com dels treballadors. Gràcies.

  12. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Enhorabona a tots els que heu pogut passar aquest examen, esteu treballant de valent per tal de fer aquesta banca ètica, sostenible i per a les persones
    💪👍👍

  13. Miquel Pérez CorralMiquel Pérez Corral says:
    Miquel

    Bona preparació, bons resultats

Deixa una resposta

App Store Google Play