Rendibilitzar els estalvis guanyant a la banca

La persistent inflació i la baixa rendibilitat dels dipòsits bancaris ha suposat un empobriment generalitzat de les famílies que veuen desaparèixer els seus estalvis. Hi ha alguna manera d’assegurar el nostre poder adquisitiu a curt termini? Com podem rendibilitzar els nostres estalvis? Isaac Sène, cap de producte, ens explica com fer-ho amb Finança Litigis que 11Onze Recomana.

 

La inflació ha disparat l’endeutament de les llars i s’ha menjat els seus estalvis. Durant els dos primers mesos d’aquest any les famílies han retirat 18.000 milions d’euros en dipòsits dels bancs per cobrir despeses o per intentar millorar la rendibilitat dels seus diners. Mentre que el sector bancari treu grans beneficis de la pujada dels tipus d’interès del BCE, en prou feines remunera l’estalvi dels seus clients.

Segons les últimes dades de l’IPC d’aquest mes els preus s’han moderat interanualment. Però la inflació s’acumula, per tant, això no vol dir que els preus hagin baixat, sinó que han pujat menys que un any enrere, és a dir, la inflació es modera, però nosaltres seguim pagant més. Davant d’aquest panorama desolador, 11Onze Recomana fa uns dies que va presentar Finança Litigis a la nostra comunitat, un producte que evita que els teus diners es devaluïn per la inflació.

Guanya diners a la banca i fes justícia

Finança Litigis és un producte pensat perquè puguis guanyar diners participant en les denúncies contra els abusos de la gran banca. En aquest context, els bancs del Regne Unit s’enfronten a demandes de més de 60.000 milions d’euros que han estat reservats per cobrir les compensacions per males pràctiques, “la banca del Regne Unit es veu obligada a esmenar les clàusules abusives contra una sèrie de clients”, apunta Isaac Sène.

Aquestes demandes contra els bancs del Regne Unit tenen un percentatge d’èxit superior al 90%, però els bufets d’advocats que les tramiten necessiten fons per finançar els litigis. Finança Litigis aprofita el fet que al Regne Unit, si es compleixen un seguit de condicions, aquests casos es guanyaran. Això pot oferir la possibilitat de retorns de fins a un 27% amb molt poc risc, perquè el capital invertit per seguir aquests casos està assegurat per una asseguradora independent. Ho explica Sène, “tota inversió té un risc, però en aquest cas s’han guanyat el 90% dels judicis executats, i l’asseguradora cobreix el capital, donant tranquil·litat als nostres clients”.

Finança les demandes contra els bancs, fes justícia i aconsegueix que els teus estalvis rendeixin per sobre de la inflació gràcies a les indemnitzacions que hauran de pagar els bancs. Tota la informació sobre Finança Litigis la trobaràs a 11Onze Recomana.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Economia

Alts rendiments i justícia social

3min lectura

El Finança Litigis, que 11Onze Recomana, se simplifica...

11Onze

Guanya a la banca, guanya diners i fes justícia

2min lectura

11Onze Recomana el Finança Litigis, un producte que...

11Onze

Com guanyar diners als bancs

3min lectura

El producte Finança Litigis, presentat per 11Onze...



Equip Editorial Equip Editorial
  1. Mònica RoigMònica Roig says:
    Mònica

    Gràcies. Tant de bo poguéssim guanyar a, les estafes, de la banca.

    • Jordi CollJordi Coll says:
      Jordi

      Esperem-ho, però no serà fàcil, amb la complicitat que hi ha entre la banca i l’estat espanyol… Moltes gràcies pel teu comentari, Mònica!

      Fa 2 mesos
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  4. Joan Enric HernándezJoan Enric Hernández says:
    Joan Enric

    I no funcionaria contra l´estafa bancària a casa nostra? la enganyifa de l´Euribor, de l´IRPH caixes a les hipoteques, les claùsules terra, la venda d´hipoteques a fons de titulització sense informar a l´hipotecat no dona per 60000 milions…dona gairebé pel triple!. I amb equips d´advocats com els de Prou Especulació, Associació 500×20, ACUSA etc…ningú invertiría per donar-lis la lliçó que mereixen? https://500×20.prouespeculacio.org/2023/03/i-3-diferencial-negatiu-el-irph-com-a-clausula-illegal-i-nula-a-la-hipoteca/

    • Toni MataToni Mata says:
      Toni

      Doncs és una molt bona proposta, Joan Enric. Ho estudiem, a veure si és possible.

      Fa 1 any
  5. Carles MarsalCarles Marsal says:
    Carles

    Molt interessant 👌

Deixa una resposta

App Store Google Play