Guanya a la banca, guanya diners i fes justícia

11Onze Recomana el Finança Litigis, un producte que permet aconseguir beneficis de les indemnitzacions que els bancs del Regne Unit han de pagar per haver comès abusos contra els seus clients. T’expliquem com funciona.

 

Des de fa unes setmanes, 11Onze Recomana ha presentat el Finança Litigis a la seva comunitat, en primícia. Ara, és el moment de donar a conèixer aquest sorprenent producte a tota La Plaça. De què es tracta? D’aconseguir beneficis combatent els abusos comesos per la gran banca.

El primer lloc on es donen les millors condicions per fer-ho és el Regne Unit on, durant anys, els bancs van vendre pòlisses d’assegurança personal als seus clients utilitzant tota mena de males pràctiques. Aquells abusos ja han estat condemnats pels tribunals i han obert la porta a més de 60.000 milions d’euros en reclamacions amb una taxa d’èxit superior al 90%. Unes dades esfereïdores per a la banca.

En aquest context, 11Onze Recomana treballa amb un proveïdor anglès que ofereix finançament als despatxos d’advocats que duen a terme aquests litigis, a canvi de part dels beneficis. Pensaves que sempre guanyaria la banca? Doncs ja no!

Quins beneficis es poden aconseguir?

Tota la informació sobre el Finança Litigis la trobaràs a la pàgina d’11Onze Recomana. L’objectiu és aconseguir un guany de més d’un 27% amb relació a la inflació mitjana a Espanya. És, per tant, un producte que permet que els teus diners s’apreciïn molt més que la inflació, aconseguint que guanyis poder adquisitiu. Tot plegat, en un context de baixa rendibilitat i alta volatilitat, converteix el Finança Litigis en un producte molt valuós. El capital destinat a litigis està cobert per una assegurança Standard & Poor’s A.

Tota la informació sobre el Finança Litigis la trobaràs a 11Onze Recomana.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

La banca pagarà

4min lectura

Parlem de l’escàndol de les assegurances de protecció de pagaments (PPI).

Economia

Els abusos bancaris

4min lectura

Les entitats financeres tenen un llarg historial de comportaments poc ètics i il·legals.

11Onze

Defensa’t dels abusos bancaris

2min lectura

Converses amb Arcadi Sala-Planell Cap Legal d’11Onze.11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Es un producte genial

 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏👏👏

 4. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes gràcies👍

Deixa una resposta

App Store Google Play