Finança Litigis: com guanyar diners als bancs

El producte Finança Litigis, presentat per 11Onze Recomana, ja està en marxa i et permet aconseguir beneficis combatent els abusos comesos per la gran banca britànica. Farhaan Mir, director financer d’11Onze, explica per què ara és el millor moment per participar-hi.

 

En un any marcat per una inflació rècord, unes previsions de creixement econòmic depriments i la possibilitat d’una nova crisi bancària, l’índex de confiança dels inversors segueix en xifres negatives. Així ho recull l’Índex de Confiança de l’inversor que elabora trimestralment la gestora internacional J.P. Morgan Asset Management, registrant un sentiment negatiu (-0,99) generalitzat entre els inversors privats.

En aquest context, la diversificació dels nostres estalvis en valors segurs com els metalls preciosos o en inversions que ens ajudin a combatre la inflació és essencial si volem protegir el nostre capital. Encara que els dipòsits bancaris comencen a millorar les rendibilitats per l’alça de tipus d’interès, segueixen mostrant-se del tot insuficients per a fer front a la pèrdua de poder adquisitiu causada per l’alta inflació.

“El Finança Litigis assegura el poder adquisitiu a curt termini”.

Com explica el cap financer d’11Onze, Farhaan Mir “la inflació és alta i, per a reduir-la, els bancs centrals han de refredar la demanda de diners, cosa que significa que les empreses han de reduir la seva plantilla i els consumidors gastar menys. En aquests temps d’incertesa, els bancs centrals han d’anar amb compte a l’hora de pujar els tipus d’interès per a frenar la inflació. És lògic que la inflació sigui alta en un futur previsible”.

Una de les poques alternatives viables i segures

 

Amb l’objectiu d’aconseguir un guany de més d’un 27% amb relació a la inflació mitjana a Espanya, el Finança Litigis “assegura el poder adquisitiu a curt termini dels nostres inversors quan no hi ha alternatives viables per a mantenir el valor dels diners”, apunta Mir. A més, aquest producte té un component de justícia social, estaràs ajudant als damnificats pels abusos bancaris a recuperar els seus diners.

Concretament, els bancs del Regne Unit s’enfronten a demandes de més de 60.000 milions d’euros que han estat reservats per cobrir les compensacions per males pràctiques, fins al dia d’avui, amb una taxa d’èxit en les reclamacions que supera el 90%. I el que és més important, amb Finança Litigis, una assegurança independent i acreditada cobreix tot el capital principal dels casos no favorables. Com explica Mir, “comptar amb una qualificació creditícia “excel·lent” d’una important agència de qualificació creditícia, com a AM Best o S&P, fa que el Finança Litigis sigui, fonamentalment millor i més segur que tenir un dipòsit bancari”.

“El Finança Litigis és fonamentalment millor i més segur que tenir un dipòsit bancari”

És per això que 11Onze Recomana aquest producte, considerat una oportunitat única i sense gaires riscos, “sobretot si es té en compte que es guanya més del que et donaria d’interessos un dipòsit bancari i que el capital està protegit al 100%“, assegura Mir.

 

Finança les demandes contra els bancs. Fes justícia i aconsegueix rendiments pels teus estalvis per damunt de la inflació gràcies a les indemnitzacions que hauran de pagar els bancs. Tota la informació sobre el Finança Litigis la trobaràs a 11Onze Recomana.

11Onze

Guanya a la banca, guanya diners i fes justícia

2min lectura

11Onze Recomana el Finança Litigis, un producte que permet aconseguir...

Finança Litigis

3min lectura

Fes créixer els teus diners més que la inflació amb...

11Onze

La banca pagarà per haver enganyat als clients

4min lectura

Entitats financeres del Regne Unit han estat sancionades...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    👏👏👏👏👌 doncs m’agradaria rebre més informació d’aquesta modalitat, zona molt interessant

  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play