“Hem vingut a fer les coses ben fetes”

“La banca tradicional no ha sigut ètica”, ha asseverat Gemma Vallet al magazine L’Estat de la Nació. La directora de màrqueting d’11Onze ha repassat amb Eduard Berraondo els pilars d’11Onze i com pot ser una eina de país. 

 

La directora de màrqueting ha assegurat que “11Onze vol portar la nova economia a Catalunya” i que això passa, sens dubte, per una eina de banca comunitària. “Les persones necessitem la comunitat i, després de la Covid, tenim la necessitat de reforçar la nostra comunitat, el nostre entorn més proper”, ha dit Vallet. 

Per això, prenen més força els valors d’11Onze, que posen les persones al centre i tenir-hi una relació basada en l’ètica i el compromís. En aquest sentit, Vallet ha recordat que “la banca tradicional no ha sigut ètica”, i ha fallat, per tant, a la seva principal funció. La banca ha de protegir els estalvis i estimular l’economia amb el préstec. Tots dos són serveis útils per a les persones, però sembla com si, en els darrers anys, les persones haguessin estat senzillament bandejades d’una mirada bancària fixada en els beneficis.

“Tenim marcat al nostre ADN tant la supervivència com la innovació”, ha advertit Vallet sobre 11Onze, que ha vingut a obrir-se i a obrir camí innovant en el món de les finances. Una manera de fer innovadora que ja li ha valgut reconeixements internacionals com el premi Vega Digital. A la fincom catalana, ha explicat, hi conviuen dues pulsions: una més activista i una altra més tranquil·la. En qualsevol cas, la comunicació d’11Onze és franca, directa, transparent: “Nosaltres som així. I si t’agrada bé, i si no, també”, ha reblat la directora de màrqueting.

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

“Declarar-se apolític avui és emparar l’statu quo”

3min lectura

L’Estat de la Nació, reconeix que d’ençà que 11Onze va obrir La Plaça...

Finances

“L’educació financera ha d’estar al centre”

2min lectura

Al programa, ha explicat la importància cabdal de la nova secció 11Onze Check...

11Onze

“El factor humà és importantíssim”

3min lectura

La tasca incansable que fan els agents per atendre tota la comunitat...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joaquin Lopez ArandaJoaquin Lopez Aranda says:
  Joaquin

  Molt interessant.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Celebrem que ho hagis trobat interessant. Moltes gràcies pel teu comentari, Joaquim!!!

   Fa 2 anys
 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Ben explicat I ben dit que es 11Onze i ben fet deixant palès la falta d’ètica de la banca tradicional

 3. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  La banca ha de protegir els estalvis i estimular l’economia amb el préstec. Així veig el binomi La Plaça/El Canut. En aquests pocs mesos he après molt…

  • Elisabet Porqueras Garcia says:

   Contents que hagis après Francesc!!!, aquesta és la funció que fa La Plaça, un espai on tots aprenem coses noves. Seguim

   Fa 2 anys
 4. Jordi CollJordi Coll says:
  Jordi

  Gràcies, Joan!!!

 5. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play